Mirjana Matović

Menadžer za odnose sa klijentima u izvozu
Mirjana Matović

Mogu reći da je rad u MSC kompaniji neverovatno iskustvo. Rad nije samo bio posao već putovanje puno izazova, mogućnosti i ličnog rasta.


Radom na raznim pozicijama i sarađujući sa velikim brojem klijenata i kolega sa svih krajeva sveta stekla sam neprocenjivo iskustvo. U više od petnaest godina rada u MSC-u, imala sam priliku da radim u uvozu, izvozu, prodaji i finansijama, stvarajući snažnu osnovu znanja.


Mogućnost direktnog kontakta sa klijentima kao i službena putovanja su mi omogućila da proširim svoje vidike i razvijem dublje profesionalne veze. MSC nije samo poslodavac, već je i mentor koji mi je omogućio da rastem i razvijam se.


Najvažnije od svega, MSC mi je pružio priliku da napredujem u poslu te sam od 2019. godine dobila tu čast da vodim svoj tim za odnose sa klijentima u izvozu. To nije samo poslovni uspeh, već i lična satisfakcija znajući da sam se kretala korporativnim putem zahvaljujući svom trudu i predanosti.


U zaključku, MSC nije samo kompanija – to je zajednica stručnjaka. Mi pružamo podršku, mentorstvo i prilike za rast. Zahvalna sam što sam deo te familije i znatiželjna sam šta će mi budućnost doneti.

Ostala iskustva zaposlenih