Poklon paketi za decu iz udruženja “Da budemo svi jednaki”

Mlekara Šabac

04. Maj 2021. 21:24

M

Dragan Šašić, direktor Mlekare Šabac uručio je donaciju poklon paketa deci iz udruženja “Da budemo svi jednaki” povodom predstojećih uskršnjih praznika i tom prilikom izjavio:

“Velika mi je čast što smo danas ovde i što ćemo zajedno sa Udruženjem ,,Da budemo svi jednaki’’ obeležiti jedan od najvećih predstojećih praznika, Uskrs. Kako se inače svim praznicima pa tako i Uskrsu najviše raduju deca,  idealna je prilika da ih danas obradujemo i simboličnim poklonima Mlekare Šabac. Želeo bih da dodam i da nas uvek posebno raduje kada smo u prilici da ovako lepe praznike obeležavamo sa našim najmlađim sugrađanima, ali i sa ljudima velikog srca poput vas iz Udruženja.

Mlekara Šabac je od svog početka bila sastavni deo lokalne zajednice. Od osnivanja kompanije, generacije porodica iz Šapca i okoline čine našu najveću vrednost – naše zaposlene. Zbog toga smo Mlekaru uvek doživljavali kao jednu veliku porodicu, a zajednicu iz koje naši zaposleni dolaze i na čiju smo solidarnost posebno ponosni – kao sredinu čije vrednosti delimo. Vaša humanost, koja se ogleda u mnogobrojnim inicijativama i udruženjima poput „Da budemo svi jednaki“ – inspiracija je i nama da se trudimo da budemo snažniji i bolji i pružimo vam podršku i pomoć. Duboko verujemo da su solidarnost i zajedništvo pravi način da se svi zajedno razvijamo, svakog dana sve više napredujemo i postajemo snažniji i spremniji za nove izazove”.

Podeli sadržaj

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.