Neoplanta d.o.o. Novi Sad

Neoplanta d.o.o. Novi Sad

Priznanja

Snaga grupacije

O nama

Biti deo kompanije koja postoji više od jednog veka i koja je od male radnje za preradu mesa iz davne 1885. godine prerasla u kompaniju koja je lider u industriji mesnih prerađevina privilegija je za preko 500 zaposlenih, zato što je svaki od nas veran čuvar njene tradicije i originalnih receptura. U isto vreme, svi zajedno svojom posvećenošću, odgovornim pristupom, stalnim razvojem i otvorenošću, kreiramo ukus koji pokreće sve, ne zaboravljajući autentičnost vojvođanskih krajeva.
 
Baš zato je rad u Neoplanti prava avantura, koju već više od 130 godina pokreću ljudi koji čine ovaj kolektiv. U radnoj atmosferi, koja često nosi epitet „porodična“, kolege su međusobno i prijatelji, spremni da pomognu i podstaknu jedni druge na uspeh.
 
Iza svakog kompanijskog uspeha stoje ljudi, odgovorne kolege, svaki poseban na svoj način, koji uz znanje, posvećenost i dobru energiju doprinose rastu i razvoju kompanije. Baš zato Neoplanta želi da svaki budući zaposleni oseti takvu atmosferu koja vlada u našoj kompaniji, da kreira i bude deo tima koji stvara jedinstvene brendove. Jer, naš ukus ima snagu da pokrene sve! Ako se poistovećujete sa našom misijom i delite vrednosti koje propagiramo, Neoplanta je pravo mesto za vas.
 
U Novom Sadu, u fabrici koja se konstantno modernizuje i razvija proizvodi se čuvena “đačka pašteta” koju smo svi obožavali kao mali, ali i paleta od preko 80 delikatesnih mesnih proizvoda. Nosioci smo brojnih priznanja za kvalitet, koji nam je na prvom mestu.
 
Naš HR konstantno priprema treninge, kurseve, edukacije pa, ako ste spremni za učenje, rast, napredovanje i motivaciono okruženje, Neoplanta je pravo mesto za vas!

Zašto mi?

Proces regrutacije i selekcije

Uspeh Neoplante počiva na uspehu zaposlenih i zato je naš zadatak da, sprovodeći proces regrutacije i selekcije, izaberemo kandidata koji svojim veštinama, znanjima i sposobnostima u najvećoj meri ispunjava uslove otvorenog radnog mesta.
U potrazi smo za posvećenim, vrednim i entuzijastičnim kandidatima koji svoj rad zasnivaju na principima odgovornosti, poštovanja, otvorenosti i stalnom razvoju. Iskustvo nije uvek presudno, stoga se možemo pohvaliti da je među našim kolegama veliki broj i onih kojima je Neoplanta prvo zaposlenje.

Poslali ste svoj CV – koji je sledeći korak? Ovo je verovatno prvo pitanje koje postavite sebi kada konkurišete za posao.

U Neoplanti sprovodimo jedinstven proces selekcije kandidata, zasnovan na pružanju jednakih šansi. 
Nakon što vaše prijave stignu i konkurs se zatvori, naši HR stručnjaci vrše pregled pristiglih biografija na osnovu uslova predviđenih oglasom. Kandidati koji ispunjavaju uslove konkursa biće pozvani na testiranje. Vrsta testa koji se radi zavisi od radne pozicije za koju se konkuriše, a smatramo da nije ni blizu težak kako ga obično opisuju kandidati na forumima. Najvažnije je da se uzdate u svoje znanje. Rezultate testa saznajete kroz 20ak minuta, a svi koji polože test biće pozvani u naše prostorije gde će imati prilike da razgovaraju sa predstavnicima HR sektora i menadžerima sektora u kome je upražnjena pozicija za koju ste konkurisali. Cilj nam je da se bolje upoznamo, ispitamo vaše veštine i kompetecije za obavljanje konkretnog posla. Od vas se očekuje da budete prirodni i opušteni, kako biste se predstavili baš onakvim kakvi jeste. Po završetku svake faze procesa selekcije kandidati dobijaju povratnu informaciju o ishodu intervjua, a svaka je eliminaciona. Kandidati koji se svojim veštinama i kvalifikacijama najbolje uklapaju u otvorenu radnu poziciju dobijaju ponudu za posao ili ostaju u našoj bazi kandidata do otvaranja istog ili sličnog radnog mesta.

Ukoliko navedeno odgovara Vašim poslovnim očekivanjima i ciljevima te želite da postanete deo našeg tima, slobodno nam se javite prijavom na oglašene slobodne pozicije. Ukoliko trenutno ne postoje oglašena radna mesta, svoju biografiju možete poslati na mail hr@neoplanta.co.rs  i na taj način ostanete u bazi naših potencijalnih kandidata do otvaranja radnih mesta koja odgovaraju vašim kvalifikacijama.

Naši zaposleni

Boris Jovanović,
Menadžer za razvoj poslovanja za izvozna tržišta u regionu

Karijeru sam započeo u okviru Nelt-a Bosne i Hercegovine u avgustu 2011. godine kao prodavac za prodajni program Neoplanta i to je ujedno bilo moje prvo radno iskustvo. U septembru 2015. godine prelazim na poziciju Specijalista za razvoj biznisa Neoplante na tržištu Bosne i Hercegovine. Od februara 2018. godine prelazim na poziciju Menadžera izvoza Neoplante, dok sam trenutno na poziciji Menadžera za razvoja poslovanja regionalnih tržišta.

Kako su prodaja i marketing nešto što mi pričinjava zadovoljstvo i čime zaista volim da se bavim, a kompanija Neoplanta okruženje u kojem mogu da se razvijam, odlučio sam da se iz Bosne i Hercegovine preselim u Srbiju, tačnije u Novi Sad i da nastavim sa radom u Neoplanti. Svoj posao smatram izuzetno dinamičnim i odgovornim za poslovanje kompanije. Sve ovo navedeno bilo bi mi mnogo teže bez odličnih i motivisanih kolega sa kojima radim.

Kompaniju Neoplanta bih preporučio svim ljudima koji žele da osete timski duh, steknu nova iskustva i znanja koja će im koristiti kako u poslovnom tako i u privatnom životu, tako da pozivam sve ljude koji neguju ove vrednosti da se pridruže uspešnom timu Neoplante.

Tamara Roman,
Brend specijalista za Neoplanta Delikates

Karijeru u Neoplanti započela sam u aprilu 2016. godine kao apsolvent Ekonomskog fakulteta na poziciji praktikanta u sektoru marketinga. Nakon završenog fakulteta dobila sam priliku da nastavim da gradim svoj razvojni put u Neoplanti na poziciji Marketing asistenta. Posle izvesnog vremena unapređena sam u Marketing specijalistu, a ubrzo nakon toga postala sam Brend specijalista za Neoplanta Delikates brend.

Zahvaljujući Neoplanti, veoma mlada naučila sam šta znači raditi u zdravoj domaćoj kompaniji koja ima izgrađenu kulturu timskog duha i međusobnog poštovanja i poverenja.
Dinamičnost posla u svetu marketinga zahteva konstantnu potrebu za praćenjem trendova što čini svaki dan drugačijim i zanimljivijim. Potreba za izlaskom iz zone konfora je često prisutna i dovodi do toga da svakodnevnom radom unapređujem svoje liderske i organizacione sposobnosti. Podrška vođenju jednog od najpoznatijeg brenda u Srbiji i u regionu za mene predstavlja privilegiju jer kada ugledam proizvod na polici na čijem sam razvoju i ja učestvovala ili kada vidim TV reklamu osećam se ponosnom i to me iznova tera da pronađem svoju unutrašnju snagu.

Neoplanta je mesto gde se odgovornost, poštovanje, stalni razvoj i otvorenost neguju kao najviše vrednosti, a razvoj mladog tima je jedan od pririteta kompanije. Rad sa ljudima koji nesebično dele svoje znanje, neguju timski duh na najvišem nivou je nešto što je moja preporuka za sve koji neguju ove vrednosti i žele da se pridruže timu Neoplante bez obzira da li su u zreloj fazi ili ipak na početku karijere. 
 

Marko Radisavljević,
Supervizor konzerve


Na našem tržištu, veoma je malo kompanija koje vode računa o svojim zaposlenima, kao što to čini Neoplanta, istovremeno otvarajući mnogobrojne mogućnosti i stvaranje prilika za usavršavanjem i uvođenjem inovacija, kako bi kao kompanija ostala lider u svom poslu, jer „Neoplanta, to je kvalitet“.

U Neoplantinom timu sam od polovine 2015-te godine, gde sam najpre radio na poziciji tehnologa za solaru i polukonzervu. Neoplanta je veoma brzo uvidela moj marljivi rad i želju za usavršavanjem, pa sam relativno brzo i napredovao na poziciju tehnologa polutrajnih proizvoda, a nedugo za tim sam postao tehnolog trajne konzerve. Sa sticanjem znanja i iskustva usledilo je novo unapređenje- supervizor trajne konzerve, na kojoj i danas radim. Primena novih tehnologija, uvođenje inovacija, učestvovanje u projektima nabavljanja i implementacije nove procesne opreme su izazovi sa kojima se gotovo svakodnevno susrećem.

Međuljudski odnosi, otvorena komunikacija i timski duh su stvari koje krase našu Neoplantu jer široko ne razdvaja, već široko spaja.
 
 

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/pipiigudi

Kontakt

Neoplanta d.o.o. Novi Sad

Primorska 90, Novi Sad, SRBIJA

hr@neoplanta.co.rs

www.neoplanta.rs

021/4873 997
Facebook
Twitter