Marko Radisavljević

Supervizor konzerve
Marko Radisavljević

Na našem tržištu, veoma je malo kompanija koje vode računa o svojim zaposlenima, kao što to čini Neoplanta, istovremeno otvarajući mnogobrojne mogućnosti i stvaranje prilika za usavršavanjem i uvođenjem inovacija, kako bi kao kompanija ostala lider u svom poslu, jer „Neoplanta, to je kvalitet“.

U Neoplantinom timu sam od polovine 2015-te godine, gde sam najpre radio na poziciji tehnologa za solaru i polukonzervu. Neoplanta je veoma brzo uvidela moj marljivi rad i želju za usavršavanjem, pa sam relativno brzo i napredovao na poziciju tehnologa polutrajnih proizvoda, a nedugo za tim sam postao tehnolog trajne konzerve. Sa sticanjem znanja i iskustva usledilo je novo unapređenje- supervizor trajne konzerve, na kojoj i danas radim. Primena novih tehnologija, uvođenje inovacija, učestvovanje u projektima nabavljanja i implementacije nove procesne opreme su izazovi sa kojima se gotovo svakodnevno susrećem.

Međuljudski odnosi, otvorena komunikacija i timski duh su stvari koje krase našu Neoplantu jer široko ne razdvaja, već široko spaja.
 
 

Ostala iskustva zaposlenih