Marko Radisavljević

Supervizor konzerve


Na našem tržištu, veoma je malo kompanija koje vode računa o svojim zaposlenima, kao što to čini Neoplanta, istovremeno otvarajući mnogobrojne mogućnosti i stvaranje prilika za usavršavanjem i uvođenjem inovacija, kako bi kao kompanija ostala lider u svom poslu, jer „Neoplanta, to je kvalitet“.

U Neoplantinom timu sam od polovine 2015-te godine, gde sam najpre radio na poziciji tehnologa za solaru i polukonzervu. Neoplanta je veoma brzo uvidela moj marljivi rad i želju za usavršavanjem, pa sam relativno brzo i napredovao na poziciju tehnologa polutrajnih proizvoda, a nedugo za tim sam postao tehnolog trajne konzerve. Sa sticanjem znanja i iskustva usledilo je novo unapređenje- supervizor trajne konzerve, na kojoj i danas radim. Primena novih tehnologija, uvođenje inovacija, učestvovanje u projektima nabavljanja i implementacije nove procesne opreme su izazovi sa kojima se gotovo svakodnevno susrećem.

Međuljudski odnosi, otvorena komunikacija i timski duh su stvari koje krase našu Neoplantu jer široko ne razdvaja, već široko spaja.
 
 

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.