Gordana Romić

Grupovođa u pakeraju polutrajne robe
Gordana Romić

Član Neoplantine porodice sam postala 2010-te godine. Od tad pa do danas, dosta sam napredovala u okviru svog odeljenja pakeraja. Počela sam kao Radnik na pomoćnim poslovima, pa sam vrlo brzo prebačena u pakeraj na poziciju Radnik na pakovanju proizvoda. Kolege su prepoznale moje sposobnosti koje sam pokazala kroz sav rad i trud koji ulažem, ne samo na mojoj liniji već gde god da je to i potrebno, pa su me unapredili na poziciju Grupovođe. Postala sam odgovorna za jednu liniju, za kolege koje sa mnom rade na toj liniji i uvek sam se trudila da kao tim funkcionišemo savršeno.

Ono što Neoplantu izdvaja od ostalih kompanija je baš taj timski duh, ta empatija koja vlada među kolegama. Uopšteno vlada jedna pozitivna atmosfera. Kolege se ispomažu na poslu maksimalno koliko mogu, nebitno na kojoj liniji se nalaze a nadređeni su uvek spremni da pohvale, da nas nauče, pomognu. Takođe se i van posla družimo. Često znamo popiti kafu pre samog odlaska na posao. 

Takođe, u Neoplanti, bez obzira na poziciju, uvek postoji perspektiva za napredovanjem, kao što je to bilo i u mom slučaju. Znakovi pažnje koje dobijamo od kompanije govore o tome da smo važni za kompaniju, što je takođe retkost u današnje vreme.

Sve koji žele da rade u ovakvoj atmosferi pozivam da nam se pridruže.

Ostala iskustva zaposlenih