Boris Jovanović

Menadžer za razvoj poslovanja za izvozna tržišta u regionu

Karijeru sam započeo u okviru Nelt-a Bosne i Hercegovine u avgustu 2011. godine kao prodavac za prodajni program Neoplanta i to je ujedno bilo moje prvo radno iskustvo. U septembru 2015. godine prelazim na poziciju Specijalista za razvoj biznisa Neoplante na tržištu Bosne i Hercegovine. Od februara 2018. godine prelazim na poziciju Menadžera izvoza Neoplante, dok sam trenutno na poziciji Menadžera za razvoja poslovanja regionalnih tržišta.

Kako su prodaja i marketing nešto što mi pričinjava zadovoljstvo i čime zaista volim da se bavim, a kompanija Neoplanta okruženje u kojem mogu da se razvijam, odlučio sam da se iz Bosne i Hercegovine preselim u Srbiju, tačnije u Novi Sad i da nastavim sa radom u Neoplanti. Svoj posao smatram izuzetno dinamičnim i odgovornim za poslovanje kompanije. Sve ovo navedeno bilo bi mi mnogo teže bez odličnih i motivisanih kolega sa kojima radim.

Kompaniju Neoplanta bih preporučio svim ljudima koji žele da osete timski duh, steknu nova iskustva i znanja koja će im koristiti kako u poslovnom tako i u privatnom životu, tako da pozivam sve ljude koji neguju ove vrednosti da se pridruže uspešnom timu Neoplante.

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.