Neoplanta DOO Novi Sad
Neoplanta DOO Novi Sad

Neoplanta DOO Novi Sad

I nekad i sad, Neoplanta je Novi Sad.

O kompaniji

Biti deo kompanije koja postoji više od jednog veka i koja je od male radnje za preradu mesa iz davne 1885. godine prerasla u kompaniju koja je lider u industriji mesnih prerađevina privilegija je za preko 500 zaposlenih, zato što je svaki od nas veran čuvar njene tradicije i originalnih receptura. U isto vreme, svi zajedno svojom posvećenošću, odgovornim pristupom, stalnim razvojem i otvorenošću, kreiramo ukus koji pokreće sve, ne zaboravljajući autentičnost vojvođanskih krajeva.
 
Baš zato je rad u Neoplanti prava avantura, koju već više od 130 godina pokreću ljudi koji čine ovaj kolektiv. U radnoj atmosferi, koja često nosi epitet „porodična“, kolege su međusobno i prijatelji, spremni da pomognu i podstaknu jedni druge na uspeh.
 
Iza svakog kompanijskog uspeha stoje ljudi, odgovorne kolege, svaki poseban na svoj način, koji uz znanje, posvećenost i dobru energiju doprinose rastu i razvoju kompanije. Baš zato Neoplanta želi da svaki budući zaposleni oseti takvu atmosferu koja vlada u našoj kompaniji, da kreira i bude deo tima koji stvara jedinstvene brendove. Jer, naš ukus ima snagu da pokrene sve! Ako se poistovećujete sa našom misijom i delite vrednosti koje propagiramo, Neoplanta je pravo mesto za vas.
 
U Novom Sadu, u fabrici koja se konstantno modernizuje i razvija proizvodi se čuvena “đačka pašteta” koju smo svi obožavali kao mali, ali i paleta od preko 80 delikatesnih mesnih proizvoda. Nosioci smo brojnih priznanja za kvalitet, koji nam je na prvom mestu.
 
Naš HR konstantno priprema treninge, kurseve, edukacije pa, ako ste spremni za učenje, rast, napredovanje i motivaciono okruženje, Neoplanta je pravo mesto za vas!

Beneficije

Proces selekcije

Proces regrutacije i selekcije Uspeh Neoplante počiva na uspehu zaposlenih i zato je naš zadatak da, sprovodeći proces regrutacije i selekcije, izaberemo kandidata koji svojim veštinama, znanjima i sposobnostima u najvećoj meri ispunjava uslove otvorenog radnog mesta. U potrazi smo za posvećenim, vrednim i entuzijastičnim kandidatima koji svoj rad zasnivaju na principima odgovornosti, poštovanja, otvorenosti i stalnom razvoju. Iskustvo nije uvek presudno, stoga se možemo pohvaliti da je među našim kolegama veliki broj i onih kojima je Neoplanta prvo zaposlenje. Poslali ste svoj CV – koji je sledeći korak? Ovo je verovatno prvo pitanje koje postavite sebi kada konkurišete za posao. ​ U Neoplanti sprovodimo jedinstven proces selekcije kandidata, zasnovan na pružanju jednakih šansi. Nakon što vaše prijave stignu i konkurs se zatvori, naši HR stručnjaci vrše pregled pristiglih biografija na osnovu uslova predviđenih oglasom. Kandidati koji ispunjavaju uslove konkursa biće pozvani na testiranje. Vrsta testa koji se radi zavisi od radne pozicije za koju se konkuriše, a smatramo da nije ni blizu težak kako ga obično opisuju kandidati na forumima. Najvažnije je da se uzdate u svoje znanje. Rezultate testa saznajete kroz 20ak minuta, a svi koji polože test biće pozvani u naše prostorije gde će imati prilike da razgovaraju sa predstavnicima HR sektora i menadžerima sektora u kome je upražnjena pozicija za koju ste konkurisali. Cilj nam je da se bolje upoznamo, ispitamo vaše veštine i kompetecije za obavljanje konkretnog posla. Od vas se očekuje da budete prirodni i opušteni, kako biste se predstavili baš onakvim kakvi jeste. Po završetku svake faze procesa selekcije kandidati dobijaju povratnu informaciju o ishodu intervjua, a svaka je eliminaciona. Kandidati koji se svojim veštinama i kvalifikacijama najbolje uklapaju u otvorenu radnu poziciju dobijaju ponudu za posao ili ostaju u našoj bazi kandidata do otvaranja istog ili sličnog radnog mesta. Ukoliko navedeno odgovara Vašim poslovnim očekivanjima i ciljevima te želite da postanete deo našeg tima, slobodno nam se javite prijavom na oglašene slobodne pozicije. Ukoliko trenutno ne postoje oglašena radna mesta, svoju biografiju možete poslati na mail hr@neoplanta.co.rs i na taj način ostanete u bazi naših potencijalnih kandidata do otvaranja radnih mesta koja odgovaraju vašim kvalifikacijama.
Vrsta selekcije
Test
Intervju
Trajanje selekcije
30
Dana
Krugovi selekcije
4
Krugova

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Primorska 90, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

08142289

PIB

102034237

Broj zaposlenih

501 - 1000