NOVOMATIC Srbija-logo

NOVOMATIC Srbija

NOVOMATIC Srbija-bg

O kompaniji

NOVOMATIC Srbija, sa sedištem u Beogradu, na tržištu igara na sreću posluje kao predstavnik premijum brendova Novo Investment, Admiral i Admiral Bet.

Tokom skoro 15 godina poslovanja, Novo Investment je zauzeo vodeću poziciju na tržištu zahvaljujući inovativnim rešenjima renomiranog proizvodjača i svetskog lidera u svetu gaming opreme i tehnologije, tako da danas uspešno saradjuje sa svim najvećim priredjivačima igara na sreću u Srbiji. NOVOMATIC AG osnovan u Austriji 1980. godine i danas posluje u 50 zemalja, sa više od 25.000 hiljada zaposlenih, kao vodeći evropski proizvodjač i izvoznik elektronske gaming opreme u preko 80 zemalja širom sveta. U svom portfoliju, NOVOMATIC Srbija raspolaže i brendovima Admiral slot klub i Admiral Bet sportska kladionica koji kontinuirano rade na unapređivanju svojih proizvoda i usluga, razvoju i poboljšanju poslovanja u skladu sa najnovijim svetskim standardima.

Brend Admiral osnovan je 2000. godine, kada je otvoren prvi klub u Kragujevcu, a danas broji čak 55 klubova širom Srbije. Sa visokokvalitetnom uslugom postali smo vodeći slot brend u regionu, jer predstavljamo siguran i inovativan način igre. Brend Admiral se sastoji od osnovnog brenda Admiral klub i podbrenda Admiral Atrium, koji se sa svojim dodatnim sadržajem izdvaja kao premium brend. Koristeći slogan „Dotaknite budućnost“, nastavljamo da pomeramo granice modernih i inovativnih usluga i proizvoda vrhunskog kvaliteta, prateći korake svetskih standarda. Sa konceptom modernih elektronskih slot klubova, posetiocima predstavljamo uzbudljivu ponudu igara na sreću. Pored ekskluzivnog ambijenta i ljubaznog osoblja koje prolazi kroz specijalnu obuku, posetioci mogu da osete duh Las Vegasa u našim klubovima koji otvaraju vrata glamura, nezaboravnog provoda i zabave. Sponzori smo velikog broja humanitarnih aktivnosti, sportskih i drugih događaja koji su od velikog društvenog značaja. Projekat odgovornog poslovanja „Responsible Gaming“ je razvijen u saradnji sa poznatim stručnjacima i pruža čvrstu osnovu za održivi razvoj kompanija za igre na sreću.

Admiral Bet brend sportskih kladionica uspešno posluje u organizaciji sportskog kladjenja, kreiranjem kvota za trenutno 220 uplatnih mesta širom Srbije, sa tendencijom brzog rasta, kao i kroz najsavremenijie softversko rešenje, online platformu za sportsko kladjenje. Ujedno, raspolaže i vrlo bogatom ponudom land-based i online casino igara najnovijih trendova. Industrija nam diktira vrlo dinamično radno okruženje u kom ne bismo uspeli bez jake medjusobne podrške i timskog rada kada su rokovi kratki a zahtevi visoki. Svesni da je krajnji uspeh kompanije zasluga svakog zaposlenog, ponosno negujemo podjednako produktivnu i prijatnu radnu atmosferu iz koje dobijamo najbolje od najboljih. Admiral Bet trenutno broji blizu 1000 zaposlenih širom Srbije, različitog stručnog kadra, od vrhunskih inženjera, ekonomista i pravnika do arhitekata, dizajnera, tehničara, poslovodja, blagajnika. U želji da radimo na najvišem nivou kvaliteta, budući zaposleni prolaze stručne obuke, spremni u potpunosti da pruže svoje najbolje rezultate. Bilo da ste mladi i tek započinjete svoju karijeru ili težite daljem profesionalnom usavršavanju, Admiral Bet vas očekuje da zajedno idemo u nove poslovne pobede!

Beneficije

Obezbeđen parking

Edukacija, profesionalni razvoj

Fleksibilno radno vreme

Nagrade, bonusi, pokloni

Hrana i piće

Godišnji odmor i slobodni dani

Obezbeđena oprema za rad

Proces selekcije

U našoj kompaniji proces selekcije razlikuje se u zavisnosti od pozicije za koju konkurišete.

Ukoliko ste se prijavili za neku od operativnih pozicija u lokalima, kolege iz Sektora za selekciju i regrutaciju analiziraju prikupljene biografije i kandidati koji zadovoljavaju uslove konkursa pozivaju se na intervju. Nakon intervjua, kandidati koji su prošli prvu fazu selekcije prolaze obuku u trening centru.

Ukoliko ste se prijavili za neku od pozicija u direkciji (saradničke, specijalističke i menadžerske pozicije), kolege iz Sektora za selekciju i regrutaciju analiziraju prikupljene biografije i kandidati koji zadovoljavaju uslove konkursa pozivaju se na intervju. Nakon intervjua, sa kandidatima koji su prošli prvu fazu selekcije organizuje se testiranje, vrste testova razlikuju se u zavisnosti od pozicije za koju ste konkurisali. Za kandidate koji prođu fazu testiranja organizuje se finalni intervju sa rukovodiocem sektora. Intervjue i testiranje moguće je obaviti uživo ili online.

Radujemo se da postanete deo našeg tima!

Vrsta selekcije

Intervju

test

Trajanje selekcije

15dana

Krugovi selekcije

2kruga

Kompanijski brendovi

Novo Investment-logo

Novo Investment

Novo Investment zvanični je uvoznik  i jedini ovlašćeni predstavnik prodaje, rentiranja i  servisiranja celokupne opreme iz proizvodnog programa kompanije NOVOMATIC AG.

Admiral Bet-logo

Admiral Bet

Admiral Bet uspešno posluje u organizaciji sportskog klađenja kreiranjem kvota za 220 uplatnih mesta, kroz najsavremenije softversko rešenje, online platformu za sportsko klađenje.

Admiral Club-logo

Admiral Club

Admiral Club broji čak 55 lokacija širom Srbije. Koristeći slogan „Dotaknite budućnost“ nastoji da pomera granice modernih i inovativnih rešenja, uz praćenje svetskih standarda.

Kontakt

NOVOMATIC Srbija

NOVOMATIC Srbija

Adresa

Japanska 3a

Beograd, Srbija

Matični broj

20330155

PIB

105169644

Broj zaposlenih

> 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.