Ivana Aleksić

Menadžer prodaje
Ivana Aleksić

Karijeru u Novo Investmentu sam započela 2011. godine, kada sam preko omladinske zadruge aplicirala i dobila poziciju administrativnog asistenta. Sećam se inicijalnog oduševljenja, jer to mi je bio prvi posao, a kompanija mi je odmah pružila potreban prostor da napredujem, učim nove stvari i oblikujem se kao profesionalac. Iako sam završila španski jezik i književnost, veoma dobro sam se snašla na ovoj poziciji i nepunih šest meseci kasnije, ponuđeno mi je mesto u kontroli prihoda. Dala sam sve od sebe da opravdam poverenje koje mi je ukazano. Veliki nivo odgovornosti i dinamičnost - tako opisujem rad na ovoj poziciji koja mi je pružila mogućnost da svoje veštine poslovanja unapredim, i još važnije, nastavim karijeru u kompaniji koja mi je postala druga porodica.

Nakon četiri godine rada, moja karijera kreće u novom pravcu, kada prelazim na poziciju asistenta direktora kompanije. Dužnosti sa Excel tabela i izveštaja prebacuju se na direktnu komunikaciju sa menadžmentom i sa kupcima. Upravo taj prelazak mi je pomogao da više upoznam sebe, da otkrijem veštine koje nisam ni znala da posedujem i naučio me je važnosti dobrih poslovnih odnosa, osećaja sigurnosti kod kupca i postavljanja visokih granica.

Dve godine uspešnog rada na poziciji asistenta direktora doprinelo je tome da mi kompanija, pri otvaranju novog sektora prodaje, ponudi poziciju rukovodioca. Vedra sam i iskrena osoba i mislim da su to osobine koju naši saradnici cene, jer u Novo Investmentu, važno nam je da se kupac oseća sigurno i čvrsto verujem da ovim pristupom postavljamo visoke standarde koje konkurencija želi da dostigne. Kako je ovo industrija koja se veoma brzo razvija, trud, rad i upornost su temelji koje svaka uspešna zajednica mora da neguje.

Volim svoj posao - zanimljiv je, dinamičan, i svaki dan je drugačiji. Nastavila sam da radim na sebi i upisala sam nemački, a podrška kompanije nikada nije izostala i uvek su nam bile dostupne različite obuke u centrali u Austriji. Ono što bih istakla jeste da mi je velika privilegija što imam ovakve kolege, od kojih svakodnevno puno učim i koji mi i privatno mnogo znače. Moj put uspeha u Novo Investmentu govori o kakvoj kompaniji i kolektivu je reč.

Ostala iskustva zaposlenih