Andrijana Šojić

Menadžer slot klubova

Kroz osmogodišnje iskustvo u Admiral klubu, prošla sam put od pozicije blagajnika, preko zamenika menadzera, do menadzera jednog, dva, a sada već i tri kluba.

Pod dobrim mentorstvom tadašnjeg menadžera i kroz moje zalaganje i rad dobila sam mogućnost za napredovanje. Kroz sam rast kompanije, razvijala sam se i ja na profesionalnom i ličnom nivou. Naučila sam da budem odgovornija i svestranija kako bih opravdala mogućnost koju sam dobila. Kao rezultat, osetila sam sigurnost koju mi pruža kompanija i cenjenje svog zalaganja, svog truda i rada.

Posao menadžera je vrlo dinamičan posao, nijedan dan nije isti i ne znate unapred kakvi izazovi vas očekuju. Pored svakodnevnih obaveza, komunikacija sa kolegama je od najvećeg značaja za sam posao. Naša kompanija dosta radi na povezivanju kolega iz različitih sektora. Svake godine imamo organizovana putovanja i sportske igre na kojima se bolje upoznajemo, a to pozitivno utiče i na naše poslovanje.

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.