Darko Kadvanj

Menadžer sektora za projektovanje i dizajn enterijera

Pridružio sam se timu Admiral slot kluba krajem 2017. godine u ulozi asistenta arhitekte, kao crtac i modelar. Uz veliki broj projekata, rast kompanije i sjajan tim kolega, dobio sam priliku da uspešno savladavam situacije koje su zahtevale brzinu u odlukama i improvizaciju na licu mesta. To me je dovelo do pozicije menadžer sektora za projektovanje i dizajn enterijera. Moj najveći pokretač je osećaj tokom stvaranja prostora tj. proces “od ideje do realizacije” koji je propraćen ograničenom slobodom u kreativnosti. Izazov je kreirati nesto za brend koji ima svoja pravila, a ujedno ostaviti svoj lični pečat. Iskustvo koje sam stekao tokom svoje karijere, nadogradjeno je veštinama kojima sada uspešno vladam, a to je dobra organizacija tima i sigurnost u svoje ideje. Najveću motivaciju dobio sam sa šansom za napredak za kratko vreme, kroz stvaranje novih poznanstava i najvažnije sa osećajem da si deo jedne velike "familije" koja se širi i van granica Srbije.

U šali, svoj radni dan volim da opišem kao “Bakina torta”, bogata i slojevita. Pošto sam na ovoj poziciji, ide 3 reda telefoniranja i organizacije, 1 red crtanja, pa 2 reda telefoniranja i za kraj kao šlag....obilazak terena.

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.