Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Mašinski inženjer - Projektant

Strabag AG

Beograd

13.11.2024.

ugovor puno radno vreme

U kompaniji STRABAG oko 86.000 zaposlenih, na 2 400 lokacija širom sveta, radi na napretku. Jedinstvenost i individualne vrline odlikuju ne samo naše projekte, već i svakog od nas. Bilo da se radi o visokogradnji ili inženjerskoj gradnji, izgradnji saobraćajnica i niskogradnji, izgradnji mostova i tunela, razvoju projekata, proizvodnji građevinskih materijala ili upravljanju objektima – mi razvijamo koncept gradnje kako bismo postali najinovativniji i najodrživiji građevinski koncern u Evropi. Podjednake šanse, raznolikost i inkluzija sastavni su deo nas kao kompanije i načina na koji poslujemo. Zajedničkim snagama mi uspešno i na partnerskoj osnovi realizujemo projekte i rastemo i razvijamo se savlađujući nove izazove. Zajedno, mi stvaramo velike stvari.

Gradi budućnost sa nama!

Prijavi se sada i postani deo našeg tima.

Centralna tehnika (ZT) je nosilac tehničkog „KNOW-HOW“ u okviru STRABAG SE. Da bismo ojačali tehničku konkurentnost koncerna za budućnost, mi u ZT konstantno razvijamo ovo znanje kako bismo osigurali visok kvalitet naših usluga. Radimo u mnogim različitim oblastima, uključujući: arhitekturu, građevinarstvo, MEP, geotehniku i izgradnju tunela. ZT je jedan od pionira primene modernih tehnologija u građevinskoj industriji EU, i kao takva je centar razvoja za teme BIM / 5D, LEAN i digitalizacije. Kako bi ojačao tehničku konkurentnost na tržištu, ZT podstiče sve predmetne i interdisciplinarne inovacije. Pored ekonomičnosti naših tehničkih rešenja, ušteda resursa i energetska efikasnost su u središtu naših akcija. Odsek za konstrukcije pruža podršku svim građevinskim jedinicama za relevantna pitanja u vezi konstrukcija u visokogradnji i inženjerskim projektima, od procesa tendera, projektovanja do izvođenja radova.

Opis

  • Projektovanje i izrada projektno-tehničke dokumentacije svih faza projektovanja i izvođenja objekta u oblasti termotehničkih instalacija u zemlji i inostranstvu
  • Priprema 3D modela i projektno-tehničke dokumentacije različitih nivoa detaljnosti
  • Koordinacija rada internih/eksternih specijalista drugih struka i rad u timu projektanata različitih profila
  • Analiza projektne dokumentacije i 3D modela u cilju prikupljanja predmerskih podataka i rad na davanju alternativnih rešenja
  • Podrška i savetovanje operativnih jedinica u oblasti termotehničkih instalacija
  • Izrada projekata se realizuje u zavisnosti od kompleksnosti i obima projekta samostalno u okviru tima u Beogradu ili u saradnji sa drugim lokacijama Centralne tehnike u inostranstvu

Profil

  • Diplomirani mašinski inženjer / master mašinstva (licence 330 i 430)
  • Od 2 do 7 godina radnog iskustva u projektovanju
  • Odlično poznavanje AutoCAD, NavisWorks, Solibri, DaLux i MS Office paketa
  • Aktivan rad u softverskim alatima Revit i Linar predstavlja značajnu prednost
  • Obavezno znanje engleskog jezika (govor i pisanje), prednost znanje nemačkog jezika
  • Spremnost na rad u timu, internacionalnom okruženju i angažovanje u zemlji i inostranstvu

Nudimo

  • Raznolike karijerne mogućnosti
  • Razvoj karijere
  • Konkurentna naknada

Očekuju Vas uzbudljivi projekti i centar tehničke stručnosti sa više od 1000 zaposlenih širom Nemačke, Austrije i drugih lokacija u Evropi. Posvećeni smo konceptu saradnje i kulturi “otvorenih vrata“. Ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas da Vašu prijavu sa kompletnom dokumentacijom (CV, motivaciono pismo, preporuke) pošaljete elektronski preko online formulara na našoj web-stranici.

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?