Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Rukovalac autodizalicom

Serbia Zijin Copper d.o.o.

Bor

06.06.2024.

ugovor puno radno vreme

Serbia Zijin Copper je kompanija koja posluje u sastavu ZiJin Mining Grupe. Osnovana je 18.12.2018. godine, na dan kada je Zijin sa Vladom Republike Srbije potpisao zaključna dokumenta, odnosno ugovor o preuzimanju 63 odsto vlasništva u RTB-u Bor. Prva kompanija Zijina u Srbiji, i na Balkanu, zove se Serbia Zijin Copper i jedini je proizvođač bakra i plemenitih metala (zlata i srebra) u Srbiji. Serbia Zijin Copper bavi se istraživanjem i eksploatacijom rude bakra, čijom preradom se u topionici proizvode katodni bakar i plemeniti metali visokog kvaliteta. Kompanija poseduje četiri rudnika bakra („Veliki Krivelj“, „Novo Cerovo“, „Jama“ i Rudnik bakra Majdanpek) rudnik krečnog kamena i fabrike pri ogranku Topionica i rafinacija bakra.

Kompanija Serbia Zijin Copper objavljuje konkurs za poziciju:

Rukovalac autodizalicom

Mesto rada: Bor

Opis posla:

  • Odgovoran je za čistoću vozila i vođenje knjige primopredaje.
  • Prisustvuje servisiranju i na ispomoći pri servisiranju vozila.
  • Pridržava se uputstva za rukovanje pomenutim vozilima i mera zaštite na radu u skladu sa propisima o bezbednosti u saobraćaju
  • Stara se o ispravnosti vozila
  • Samostalno upravlja auto-dizalicom, učestvuje u javnom saobraćaju uz poštovanje svih važećih propisa predviđenih zakonom o saobraćaju, rukuje auto-dizalicom na osnovu propisanih dokumenata i uputstava proizvođača auto-dizalice i drugih ovlašćenih službi, pridržavajući se propisanih mera bezbednosti i zdravlja na radu i usmenih naređenja poslovođe, rukovodioca  ili drugih ovlašćenih lica.
  • Prima radne zadatke od poslovođe MO, poslovođe smene, rukovodioca odeljenja ili drugih ovlašćenih lica.
  • Vrši utovar-istovar-pretovar-prebacivanje i podizanje teških predmeta na montaži i demontaži određenih postrojenja i agregata kao i sklopova na određenoj opremi ili objektima
  • Vodi knjigu primopredaje u koju upisuje bitne elemente o ispravnosti auto-dizalice odnosno neispravnosti i vođenju izveštaja o radu iste. Vodi evidenciju o servisiranju i podmazivanju auto dizalice.
  • Prijavljuje opravku dizalice poslovođi, rukovodiocu ili službi održavanja. Primopredaju vrši na licu mesta (na mašini).
  • Obavlja i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca i prema potrebama procesa i organizacije rada.
  • Zaposleni je dužan da primenjuje propisane mere iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, da namenski koristi sredstva za rad radu i da sa njima pažljivo rukuje da ne bi ugrozio svoju bezbednost i zdravlje kao i bezbednost i zdravlje drugih lica ,da koristi propisana sredstva i opremu za ličnu zaštitu na, da se u radu pridržava propisanih uputstava, upozorenja, zabrana, mera zaštite od požara, kao i da u slučaju požara pristupi gašenju požara, dužan je da prisustvuje obuci i proveri znanja iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu i zaštite od požara kao i opštim merama bezbednosti i zdravlja i na radu, zaštite od opasnog dejstva električne struje u objektima namenjenim za rad, radnim prostorijama i radilištima, a sve u skladu sa Zakonom i drugim propisima, opštim aktima poslodavca i IMS.

Uslovi za prijavljivanje:

  • III/IV stepen obrazovanja tehničke struke
  • Vozačka dozvola C kategorije
  • Uverenje o osposobljenosti za rukovanje autodizalicom
  • Poželjno iskustvo na istim ili sličnim poslovima

Mi nudimo:

  • Konkurentnu zaradu
  • Rad u dinamičnom i multikulturalnom okruženju,
  • Mogućnost ličnog usavršavanja i razvoja

Ukoliko ispunjavate navedene uslove i želite da se pridružite našem timu, pošaljite nam svoj CV.

*Napominjemo da ćemo kontaktirati samo kandidate koji uđu u uži izbor.

    Konkurs je istekao.

    SERBIA ZIJIN COPPER DOO BOR

    Serbia Zijin Copper je kompanija koja posluje u sastavu ZiJin Mining Grupe. Osnovana je 18. decembra 2018. godine, na dan kada je Zijin sa Vladom Republike Srbije potpisao zaključna dokumenta, odnosno ugovor o preuzimanju 63 odsto vlasništva u RTB-u Bor. Zijin  je na taj način postao držalac 63 procenta učešća u  kapitalu kompanije iz Srbije. Prva kompanija Zijina u Srbiji, i na Balkanu, zove se Serbia Zijin Copper i jedini je proizvođač bakra i plemenitih metala (zlata i srebra) u Srbiji.…

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?