Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Shop assistant - prodavac

Milenijum

Subotica, Bajnatska

04.10.2024.

5 izvršilaca ugovor puno radno vreme 1. i 2. smena

Usled otvaranja novog maloprodajnog objekta tražimo saradnike koji će predstavljati proizvode brenda Milla i Milla toys i Milenijum kompaniju na visokom nivou na poziciji:

SHOP ASSISTANT – PRODAVAC

Lokacija: Subotica Shopping park MD

"Milenijum" je firma osnovana 4.10.2001. godine u Zaječaru. Osnovna delatnost je velikoprodaja igračaka, školskog pribora i kancelarijskog materijala. U stalnom radnom odnosu je više od devedesetoro radnika. Iz meseca u mesec beležimo trend rasta prodaje na tržištu koje pokrivamo. U velikoprodaji imamo preko 5.000 različitih artikala koj direktno uvozimo iz Španije, Grčke, Turske, Češke, Italije, Belorusije, Belgije, Poljske, Slovenije, Mađarske, Bugarske, Kine, Malezije, Izraela i drugih zemalja. U okviru "Milenijuma" posluje i 17 maloprodajnih objekata. Velikoprodaja se nalazi u ulici Nikole Pašića 324 u Zaječaru na površini od 5000 m². Od 2012. godine posluje i predstavništvo u Beogradu na lokaciji Zemun, Ul. Branka Pešića 45. U ponudi imamo veliki izbor igračaka brojnih brendova: Disney, Barbie, Frozen, Mickey and Minnie, Paw Patrol, Red Box, Motor Max, Mercedes, Defa Lucy, Bildo, Polesie, Wader, Mammoet, PalPlay, Mercedes-Benz i mnogih drugih.

Ukoliko:
-Imaš interesovanja za rad u prodaji i želiš da se profesionalno usavršavaš;
-Umeš da radiš na računaru ili kasi;
-Otvoren/a si za učenje i sticanje novih znanja;
-Timski igrač si koji posvećeno pristupa radnim zadacima;
-Imaš završeno srednjoškolsko obrazovanje;

TI SI PRAVA OSOBA ZA NAŠ PRODAJNI TIM!

Od nas možeš da očekuješ

Rad u prijatnom radnom okruženju sa profesionalnim i motivisanim timom; Timske i individualne bonuse za ostvarene mesečne ciljeve; Mogućnost stalnog zaposlenja; Profesionalni razvoj i napredovanje unutar tima i organizacije; Privatno zdravstveno osiguranje; Poklon za 8. mart; Novogodišnju proslavu; …

Tvoji zadaci bi bili da

Neguješ profesionalan pristup i na najbolji mogući način predstaviš standard Milenijum i Milla toys brenda; Učestvuješ u ostvarenju dnevnih, nedeljnih i mesečnih ciljeva; Aktivno prodaješ i upoznaješ kupce sa proizvodima, kolekcijama, istorijom i ,,pričom“ brenda; Vršiš prijem, kontrolu i izlaganje proizvoda u skladu sa standardima brenda; Radiš na kasi; Izgradiš dobar odnos sa ostalim članovima tima i pružiš jedinstveno iskustvo našim kupcima;

Pridruži se Milenijum timu, gde ćeš dobiti priliku da radiš sa sjajnim ljudima u zdravom okruženju. Iskoristi šansu da postaneš deo kompanije.

UKOLIKO SI ZAINTERESOVAN ZA OVU POZICIJU

PRIJAVI SE I POŠALJI CV!

Unapred se zahvaljujemo svim kandidatima koji su pokazali interesovanje za rad u našoj kompaniji, biće kontaktirani kandidati koji uđu u uži izbor selekcije.

Milenijum

  • Nikole Pašića 324, Zaječar, Srbija
  • PIB: 101327305
  • Matični broj: 17360175

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?