Admira d.o.o.

Admira d.o.o.

O kompaniji

O kompaniji

Novomatic Srbija posluje u okviru Novomatic AG grupe, globalnog   lidera u industriji igara na sreću, kompaniji koja više od 40 godina u   svetu diktira trendove industrije i pomera granice u tehnološkim  inovacijama. Novomatic grupa osnovana je 1980. godine i posluje u više od 75 zemalja sveta.

Poslovni uspeh kompanije Novomatic zasnovan  je na dvostrukoj strategiji, pozicioniranje kroz proizvodnju  visokotehnološke opreme za igre na sreću, kao operater elektronskih  kazina i sportskih kladionica, kao i tehnološki i servisni partner u  segmentu lutrije. Novomatic predstavlja čitav eko sistem servisa i  usluga koji je zasnovan na zadovoljstvu korisnika i unapređenju  tehnoloških dostignuća.

Sa više od 23.000 zaposlenih širom sveta, Novomatic je  i društveno odgovorna kompanija koja svoje poslovanje zasniva na  timskom duhu, ulaganjem u zaposlene i negovanju zdravog sistema  vrednosti, ali i dugoročni doprinos zajednici kroz društveno odgovorne  kampanje i akcije. U kontekstu održivog razvoja, Novomatic kompanije  ostvaruju značajne indirektne ekonomske uticaje i predstavljaju važan  aspekt koji pokazuje koliko je kompanija posvećena društveno -  ekonomskim promenama, posebno u lokalnoj sredini.

Međunarodno iskustvo i ekspertizu u različitim poslovnim sferama, već  više od 10 godina prenosimo i na poslovanje u Srbiji prilagođavajući se  potrebama lokalnog tržišta, kroz usavršavanje kadrova i jasno definisane  strateške poslovne ciljeve.

U Srbiji, Novomatic uspešno posluje kroz svoje prvoklasne brendove Admiral club - slot klubove za najzahtevnije klijente sa više od 70 lokacija u zemlji, kao i AdmiralBet -  najbrže rastuću mrežu modernih kladionica (više od 220 lokacija) koja  svoje poslovanje zasniva na offline i online modelu priređivanja igara  na sreću.

Kontakt

Adresa

Branka Radičevića 12, Kragujevac, Srbija

Kontakt
Matični broj

17288067

PIB

102172698

Broj zaposlenih

251 - 500