Đorđe Radan

Property Sales Advisor
Đorđe Radan

Prateći na društvenim mrežama ono što Beograd na vodi radi i slušajući prodajne savetnike kako predstavljaju projekat, sagledao sam mogućnost i pravac u kome bih mogao i ja da se dalje razvijam. Iz tog razloga mi se javila želja da postanem deo ove internacionalne kompanije i najvećeg projekta ovog tipa u regionu. Iako je u početku bio prisutan strah od nepoznatog, odlučio sam da preuzmem rizik i izađem iz zone komfora.


Iskustvo koje sam u ovoj kompaniji stekao doprinelo je tome da upoznam mnoge ljude iz različitih industrija i napravim brojne konekcije. Vremenom sam uspeo da ostvarim rezultat kako za kompaniju, tako i lični, jer ono što mene najviše motiviše svakako jeste rezultat. Dodatno me motiviše okruženje u kome radim – kolege, kao i ceo menadžment koji nam pruža značajnu podršku. Posao je veoma dinamičan, zahteva multitasking i dobar fokus. Nakon tri godine provedene u ovoj kompaniji vidim koliko sam napredovao, ali takođe i stekao mnoga prijateljstva.


Mi ne prodajemo samo stanove, mi ljudima pružamo dom i okruženje koje je jedinstveno za naš grad. Svoj uobičajeni radni dan bih opisao kao dan koji donosi uvek nove zanimljive izazove, dinamiku i na kraju uspeh. Svima onima koji bi želeli da postanu deo našeg tima, Beograd na vodi bih opisao kao internacionalnu kompaniju koja pruža mnogo prilika za rast, razvoj, donosi osećaj uspeha i odličnu kompenzaciju.

Ostala iskustva zaposlenih