Gordana Sarić

Brand Ambassador Supervisor
Gordana Sarić

Na oglas Brand Ambassadora sam se prijavila jer sam imala želju da sebe razvijem i lično i profesionalno. Beograd na vodi videla sam kao kompaniju gde želim da radim zbog njenog neverovatnog rasta i uspeha kao i pozitivnog uticaja koji kompanija ima na razvoj našeg grada. 


Kroz ovaj posao uspela sam da razvijem prezentacione veštine, kao i veštine komunikacije predstavljanjem projekta potencijalnim klijentima. Sa ovakvim rastom projekta postoji prilika i za rast pojedinaca koji se razvijaju u okviru njega i zato mislim da je ovo idealna prilika za mlade ljude koji su na početku karijere. Mislim da Beograd na vodi stvara zdravu sredinu za sve zaposlene i podržava njihov razvoj i napredak kako u okviru tima tako i individualno. Iz svog ličnog iskustva mogla sam da vidim koliko kompanija ceni trud, rad i zalaganje za brend i posao. Zahvaljujući tome nakon godinu dana  napredovala sam na poziciju Supervizora Brand Amassadora. Dobila sam priliku da vodim tim i da svojim kolegama budem primer. 


Osećam se uspešno i zadovoljno kada ostvarujem poslovne ciljeve, i motiviše me što svojim znajem možemo uticati na odluku klijenata pri izboru njihovog budećeg doma ili investicije. Uspeh sa sobom nosi i nagrade, ne samo finansijske, već i kroz prijateljstva koje stičem radeći u timu. Mislim da je važno što zaposleni osećaju da su cenjeni, vrednovani i poštovani, te je to sjajan osnov za motivaciju pored ličnih ambicija. Prosečan dan bih opisala rečima preuzimanje odgovornosti, rešavanje izazova i doprinos timu. Osnažujem mlade da se prijave jer će se kroz ovaj posao osloboditi, raditi na sebi, naučiće veštine javnog nastupa kao i prezentovanje na stranom jeziku.

Ostala iskustva zaposlenih