Sara Miljković

Customer Care Support
Sara Miljković

Prvi susret sa Beogradom na vodi bio je pre tri godine tokom prodajnog dana. Videla sam da je otvorena pozicija Brand Ambassadora, a kako sam u tom trenutku radila za drugu kompaniju na sličnoj poziciji, odlučila sam da apliciram. Stekla sam utisak da je to kompanija koja ima perspektivu i u kojoj bih mogla dosta da naučim. Kada sam dobila ponudu za posao, znala sam da ću se truditi svim snagama da napredujem. Videla sam potencijal za svoj lični razvoj, jer kako raste kompanija tako napreduju i zaposleni u okviru nje. 


Nakon par meseci na poziciji Brand Ambassadora, uspela sam da ostvarim odlične rezultate, kompanija je prepoznala moj trud i posvećenost i postala sam Team Lead. Nakon toga napredovala sam na poziciju Supervizor Origination tima i recepcija a zatim mi se ukazala prilika da postanem Saradnik za brigu o klijentima. Veoma sam zahvalna kompaniji što je podržala moju odluku da se oprobam u nečemu novom. Mislim da je to bila jedna od najboljih odluka, s obzirom na to da sam pronašla svoj poziv radeći na toj poziciji. 


Motiviše me sam posao koji je uzbudljiv, kao i zadovoljstvo klijenata. Tokom jednog dana mogu da naučim dosta novih stvari budući da sam u direktnom kontaktu sa klijentima od dana kada prvi put ulaze u svoj novi dom, tako i kroz sve buduće situacije kada im je podrška od strane kompanije potrebna.

Ostala iskustva zaposlenih