Isidora Ignjatović

Front Desk Receptionist
Isidora Ignjatović

Kao student priliku za posao videla sam upravo preko oglasa na Infostudu. Kao recepcioner u Beogradu na vodi imam priliku da radim na različitim lokacijama, poslovnim i stambenim zgradama. Svaki izazov na poslu naučila sam da posmatram kao izazov i priliku da nešto naučim. Za ovih godinu dana u kompaniji uspela sam da upoznam sebe, proširim svoje vidike i unapredim veštine komunikacije. 


Dopada mi se kolektiv u kompaniji, od supervizora koji su tu za nas i sa kojima je lako napraviti dogovor, do kolega koji izlaze u susret, što mi kao studentu veoma znači. Ono što me najviše motiviše jeste povratna informacija koju dobijam na poslu. Svakodnevna komunikacija i svakodnevni zadaci pomogli su mi i privatno i profesionalno. Sviđa mi se što je okruženje veoma dinamično i  svaki dan je drugačiji. 


Reči kojima bih opisala rad u kompaniji: zadovoljstvo, upoznavanje sebe i razvoj veština komunikacije. Mislim da je super iskustvo za mlade, čak i za one koji bi ovde videli priliku za početak i razvoj karijere, jer će mnogo naučiti i steći samopouzdanje.

Ostala iskustva zaposlenih