Korporativne vrednosti

Credit Agricole Sbija

28. Januar 2016. 13:16

C
Svaka kompanija ima poslovne zgrade, centralu, mrežu poslovnica, zaposlene, klijente, partnere...
Ali, ono što svaku kompaniju čuni posebnom i izdvaja je od drugih jesu njene vrednosti - vrednosti koje daju smisao svemu što radimo i koje nam pomažu da budemo jedinstven i svuda prepoznatljiv tim.
Zato, budimo ponosni na naše vrednosti i živimo ih svaki dan!

*​Fokus na klijenta*
Imamo na umu eksterne i interne klijente i njihove potrebe pri definisanju strategije i donošenju taktičkih odluka, kako bi sa njima izgradili dugoročan odnos pun poverenja. 

*Odgovornost*
Preuzimamo liču odgovornost za ostvarivanje dogovorenih ciljeva, spremni na donošenje odluka i stojimo iza sopstvenih postupaka. Odgovornost i posvećenost daju lični pečat našem poslovanj. Odgovoran zaposleni svojim ponašanjem služi kao dobar primer drugima.

*Etičnost*
Biti iskren, pošten, transparentan i pravičan prema svojim klijentima, partnerima i drugim zaposlenima. Mi ne poslujemo sa drugima na onaj način kako ne bismo želeli da drugi posluju sa nama. Etičnost na delu je tas na vagi koji nas izdvaja od drugih.

                     

Podeli sadržaj

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.