Naši studenti

Credit Agricole Srbija

03. Februar 2016. 10:02

C
Jelena Ljubinac
​AMINISTRATION OFFICER

Crédit Agricole Srbija je primer kompanije gde se očekivanja poklapaju sa krajnjim utiscima. Mislim da je posmatranje i učešće u svakodnevnom poslovanju ove banke odličan uvod u karijeru za studente i diplomce. Tokom dva meseca provedena u HR diviziji stekla sam uvid u izazovnost i dinamičnost ovog posla. Konkretno na projektu “E-Learning” u kome sam učestvovala postoji mogućnost da se iskaže sopstvena kreativnost u kreiranju sadržaja za interne treninge što mi se jako dopalo. Takođe bih istakla srdačnost svih zaposlenih. Posvetili su mi maksimalnu pažnju i odgovorili na sva pitanja i nedoumice uprkos njihovim svakodnevnim radnim obavezama.

Ivan Popović
EKSPRES BANKAR​
Zahvaljujući studenstkoj praksi u Crédit Agricole banci prvi put sam se susreo sa bankarskim sistemom. Svakodnevni rad sa konkretnim ciljevima i zadacima, omogućili su mi da naučim veliki deo bankarskih poslova, ali i konkretan rad sa klijentima u prodaji kreditnih proizvoda CAS-a. Pozitivna radna atmosfera među kolegama u filijali Zaječar, uz čiju nesebičnu pomoć sam lakše savladavao sve zadatke, ali i odnos CAS-a prema zaposlenima, kojima se obezbeđuje obuka i dodatno učenje za lakšu prodaju i bolji rad sa klijentima, su ostavili poseban pozitivan utisak na mene. Uz veliki trud i brzo učenje uspeo sam da postanem deo Credit Agricole banke, ali i deo odličnog kolektiva u filijali Zaječar. 

Podeli sadržaj

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.