Društveno odgovorno poslovanje

Brana Lišić

29. Januar 2016. 15:12

B
Tim Vile Dobrile Crédit Agricole banke Srbija dobio je 2012. godine nagradu za korporativno volontiranje za projekat “Magični doručak“ a 2014. godine osvojio je  Grand Prix nagradu Francusko-srpske privredne komore u kategoriji Društveno odgovorno poslovanje za humanitarni program angažovanja zaposlenih „Tim Vile Dobrile“.
 
Program zaposlenih Crédit Agricole banke aktivnog angažovanja u humanitarnim aktivnostima pod nazivom „Tim Vile Dobrile“ uključuje projekte koji promovišu dečja prava i inkluzivno društvo i aktivno se sprovode od 2009. godine. „Magični doručak“ i „Novogodišnja kutija“ u saradnji sa partnerima METRO Cash & Carry, Banka hrane i Sekretarijatom za obrazovanje i dečju zaštitu grada Beograda, su najobuhvatniji dok je projekat „Usvojili smo školu Dušan Dugalić“ jedan od onih koji su sami zaposleni inicirali. Svi projekti promovišu borbu protiv siromaštva i zdravu ishranu dece sa smetnjama u razvoju ili dece u veoma osetljivom socijalnom položaju.
 
Projekat Magični doručak do sada se organizovao devet puta i prikupio preko 53 tone hrane za decu u 35 škola za decu sa smetnjama u razvoju širom Srbije.
Projekt Novogodišnja kutija do sada se organizovao sedam puta i prikupljeno je preko 13.000 paketića za decu u osetljivom socijalnom položaju.
Projekat Usvojili smo školu „Dušan Dugalić“ traje četiri godine i do sada su zaposleni CAS obezbedili preko 30.000 užina za dečje obroke.
 
Tim Vile Dobrile čine ljudi koji su svesni da su deca najdragocenije što svako društvo ima, i da je na njima da im pomognu da im detinjstvo bude bezbedno I bezbrižno.

Podeli sadržaj

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.