Naši studenti

Credit Agricole Srbija

03. Februar 2016. 10:14

C
Dragan Panić
Letnja praksa u Crédit Agricole Srbija je za mene bila veoma korisna i zanimljiva. Smatram da sam dosta toga naučio, kada je reč o celokupnom načinu funkcionisanja jedne velike banke. Pored toga, kroz rad u Internoj reviziji sam stekao nova iskustva i veštine koje će mi, definitivno, biti od velikog značaja u budućnosti. Od konkretnih stvari koje su mi bile najzanimljivije izdvojio bih terenski rad i reviziju filijala. Za kraj, želim da se zahvalim i kolegama iz sektora, koji su mi u velikoj meri pomogli da se što brže adaptiram na način funkcionisanja odeljenja Interne revizije. 

Jovana Lazarević    
​Program letnje prakse, u okviru Crédit Agricole banke, doživela sam kao kombinaciju znanja koje sam stekla tokom studija, i rada sa mentorom na konkretnim poslovima, kao i unapređenje svojih poslovnih veština, i sticanje realnog poslovnog iskustva. Sama atmosfera u filijali Mirjevo je bila na zavidnom nivou, svi zaposleni su bili beskrajno prijatni i strpljivi. Nema boljeg načina da se savladaju poslovne veštine od  učešće na letnjoj praksi u samoj banci na konkretnim poslovima.


Podeli sadržaj

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.