Greiner i JP Packaging doo
Greiner i JP Packaging doo

Greiner i JP Packaging doo

O kompaniji

Greiner Packaging uspešno proizvodi čvrstu plastičnu ambalažu već 60 godina. Naši kupci se nalaze širom sveta, ali i mi zajedno sa njima: sa preko 30 lokacija u 19 zemalja širom sveta, uvek smo tačno tamo gde smo potrebni našim kupcima. Naše pakovanje obuhvata širok spektar proizvoda. 

Od jogurta preko salata do deterdženata - kupci sa različitih tržišta veruju u ambalažu koju proizvodi Greiner Packaging. Ova raznolikost zahteva tehnološku širinu: zahvaljujući širokom spektru tehnologija proizvodnje i dekoracije, našim kupcima možemo pružiti opsežne savete i usluge pri čemu osiguravamo da sledimo svoje ambiciozne ciljeve u pogledu održivosti. Pored toga, podrazumeva se da su naši proizvodi takođe vizuelno privlačni. Naš dizajnerski sektor, DesPro, osigurava da je to slučaj.

Inače: možemo i više. Greiner Packaging sastoji se od dve poslovne jedinice: Packaging i Assistec. Poslovna jedinica Packaging proizvodi ambalažu. Poslovna jedinica Assistec proizvodi tehničke delove i čitave sklopove od plastike. Uvek je divno videti koliko potrošači proizvoda Greiner Packaging imaju kod kuće. Iako nije sve možda od nas, možda je od druge Greiner divizije. Kao deo globalno aktivnog Greiner AG-a, imamo tri sestrinska odeljenja: Greiner Foam, Greiner Extrusion, Greiner Bio-One.

Greiner i JP Packaging u Novoj Pazovi posluje od 2010. godine, kada je Jovanović plast d.o.o, lider u proizvodnji plastične ambalaže za prehrambenu industriju osnovan 1977. godine, postao deo Greiner AG.Beneficije

Proces selekcije

Ukoliko ste zainteresovani za početak rada i razvoj karijere u Greiner i JP Packaging, svoju prijavu nam i bez otvorenog konkursa možete poslati putem e-mail adrese posao@greiner-gpi.rs .

Proces selekcije odvija se u skladu sa potrebama kompanije i profilom kandidata koji tražimo za oglašenu poziciju, te ukoliko ispunjavate uslove navedene u samom oglasu, poziv naših regrutera možete očekivati i pre datuma navedenog za istek procesa selekcije.

U zavisnosti od tražene pozicije, kandidati prolaze dva kruga intervjua, kao i testiranje veština potrebnih za rad. Prvi krug intervjua i testiranje kandidata vodi sektor ljudskih resursa, kome se u finalnom intervjuu priključuje i rukovodilac sektora za koji tražimo novog kolegu ili koleginicu.

Svi kandidati koji se prijave na konkurs mogu očekivati odgovor u roku od 30 dana od dana objavljivanja oglasa.

Vrsta selekcije
Test
Intervju
Trajanje selekcije
30
Dana
Krugovi selekcije
2
Kruga

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Druga industrijska 2, Nova Pazova, Srbija

Kontakt
Matični broj

20582413

PIB

106346781

Broj zaposlenih

251 - 500