Milica Jovičić

HR Biznis partner
Milica Jovičić

Deo tima kompanije Greiner i JP Packaging doo sam postala 2020. godine, na poziciji HR administratora, gde sam pronašla mogućnost da se dalje profesionalno razvijam i stičem nova znanja, a to je nešto za čim sam profesionalno tragala.

Glavni fokus mojih radnih zadataka u kompaniji jeste obračun zarada i komunikacija sa zaposlenima. Kao HR sektor zaista smo tu da saslušamo svakog zaposlenog i pronađemo adekvatno rešenje za problem ili pružimo neophodnu informaciju.

Kontakt i saradnja sa većim brojem zaposlenih može biti izazovna, ali s obzirom da volim rad sa ljudima, ali i brojevima, radni zadaci su se poklopili sa ličnim afinitetima što i sam rad čini prijatnijim i produktivnijim.

Kao neko ko je ne tako davno bio novozaposleni u kompaniji mogu slobodno da kažem da kompanija obezbeđuje kvalitetne obuke za početak rada i daje mogućnost da se zaposleni pravilno uvede u organizaciju i uputi na radne zadatke. Radom u Greiner-u možete ostvariti balans između poslovnog i privatnog života, što je model koji svaku kompaniju  čini poželjnim poslodavcem.

Ostala iskustva zaposlenih