Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

MENU Technologies doo

MENU Technologies doo logo
Železnička 7
Novi Sad
Srbija
021522112
20-50
109673797
21221562

MENU Technologies doo


MENU je brzorastući švajcarsko-srpski startap koji od 2014. godine razvija sistem za naručivanje i plaćanje telefonom u restoranima.

MENU pretvara svaki telefon u "mobilnog konobara" i time gostima skraćuje vreme čekanja, pojednostavljuje plaćanje, daje detaljan i slikovit uvod u meni i značajno unapređuje sveukupno iskustvo naručivanja i plaćanja.

MENU trenutno funkcioniše na lokacijama širom zapadne Evrope, sa klijentima kao što su dean&david, Lilly Jo, Not Guilty...

Šta nudimo našim zaposlenima?


MENU zajedno razvija tim od preko trideset inženjera, dizajnera, finansijskih, sales i marketing stručnjaka, lociranih u Novom Sadu i Cirihu.

Radimo u pozitivnoj i relaksiranoj atmosferi, u modernom i udobnom prostoru u centru Novog Sada, koristeći savremenu, ergonomsku opremu. Volimo direktnu, neformalnu i otvorenu komunikaciju u okviru tima. Cenimo samostalnost i preuzimanje odgovornosti.

Više o projektu koji pomera granice u branši za koju ga razvijamo na: https://menu.app/serbia/#/

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.