Jelena Pavkov

Tim lider selekcije, regrutacije i edukacije
Jelena Pavkov

➡Moja karijera u kompaniji je počela pre više od 10 godina. Put sam započela na poziciji operatera na uplatnom mestu, koja mi je pružila startni uvid u ovaj svet i omogućila mi da se upoznam i naučim osnove industrije igara na sreću. To je bio prvi korak koji je predstavljao bazu za dalji napredak i profesionalni razvoj.

Kako je vreme odmicalo, iskustvo je postajalo bogatije i ja sam dobila priliku da preuzmem ulogu menadžera više lokala, usmeravajući tim ka zajedničkim ciljevima, unapređenju i razvoju poslovanja. Zatim je usledio stepenik više – kao menadžer podregiona, učila sam veštine vođenja raznovrsnih timova, menadžera i operatera na terenu.

Ova iskustva nisu samo nadogradila moje znanje i veštine, nego i stvorila temelje za novi razvojni put u kompaniji. Nakon evaluacije, dobila sam priliku da se pridružim HR sektoru kao specijalista za selekciju, regrutaciju i edukaciju sa zadatkom pronalaženja odgovarajućih kandidata za određene pozicije, oblikovanje tima i pružanje podrške novozaposlenima uz edukaciju u trening centru.

Ove dve godine bile su ključne za moj lični razvoj i razumevanje važnosti ljudskih resursa u poslovanju. Kruna moje AdmiralBet priče došla je kada sam dobila priliku za proširenje tima i poziciju tim lidera za selekciju, regrutaciju i edukaciju. Sada, na čelu tima, koristim svoje iskustvo da inspirišem i motivišem, delim stečeno znanje i usmeravam kolege ka zajedničkom cilju.

Danas, nakon više od decenije rada, na osnovu ličnog iskustva mogu da potvrdim da naša kompanija pruža, unapređuje i neguje inicijativu pružanja podrške svojim zaposlenima u ličnom i profesionalnom razvoju, što daje mogućnost i samoj kompaniji da bude bolja i unapredi poslovanje, jer je najlepše kada rastemo zajedno.⬅

Ostala iskustva zaposlenih