Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kakao je raditi u kompaniji Robert Bosch


Bosch u Srbiji čine dva preduzeća - Robert Bosch d.o.o. i BSH Aparati za domaćinstvo, koja su zadužena za teritoriju Srbije, Crne Gore i Makedonije, tako čineći regionalne podružnice Bosch Grupe.

kako je raditi u kompaniji robert bosch - poslovi.infostud.com

U Srbiji posluju na dve lokacije i pokrivaju sledeće oblasti:

  • Proizvodnja sistema i metlica brisača
  • Distribucija širokog asortimana Bosch proizvoda: rezervni delovi i dijagnostička oprema za automobilsku industriju, električni ručni alati, paleta proizvoda u delu termotehnike i sigurnosnih sistema kao i aparati za domaćinstvo
  • Usluge koje se obavljaju za Bosch Grupu na globalnom nivou: Centar kompetencije za Automotive Aftermarket i ICT (informaciono-komunikacione tehnologije)

Nemanja je HR Business Partner i podelio je sa potencijalnim kandidatima svoje iskustvo o radu u kompaniji Robert Bosch:

"Jedna od stvari koje najviše volim na svom radnom mestu jeste moj tim. Lep je osećaj doći na posao dobrog raspoloženja znajući da te čekaju kolege uvek voljne da pomognu i uvesele dan.

Konstalacija znanja, veština i osobina mog tima uvek osigurava da se svaki izazov reši brzo, lako i efikasno ostavljajući prostora za poneku šalu i neobavezno ćaskanje."

Za više informacija o poslodavcu, iskustvima zaposlenih, beneficijama, procesu selekcije, kao i otvorenim radnim pozicijama, posetite profil poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti