Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Upoznajte kompaniju Intens – kuću talentovanih programera!


Ukoliko ste u potrazi za zaposlenjem u oblasti programiranja, saznajte više o poslodavcu Intens d.o.o. i priključite se njihovom timu od oko 60 informatičkih inženjera specijalizovanih u vodećim tehnologijama: Java open source, Microsoft .Net, mobile (Android, iOS) i PHP. 

U Intens d.o.o. neguju timske vrednosti jer je za uspeh osim atraktivnih projekata i najsavremenije tehnologije potrebno i stvoriti dobru atmosferu, ponuditi fleksibilne radne uslove i kontinuirano ulagati u razvoj društvenog života zaposlenih.

Intensovi klijenti su pre svega softverske firme locirane u Americi, Kanadi i Evropi, njihovi proizvodi su uglavnom veoma kompleksni informacioni sistemi. Programski kod nastao u Intensu se danas izvršava širom sveta na serverima svetski poznatih korporacija kao što su Dell Computers, Ford, Motorola...

Osim pružanja usluga klijentima Intens ima i timove za razvoj sopstvenih proizvoda. Vrata Intense su uvek širom otvorena kako za Juniore, koji donese nova znanja i energiju, tako i za iskusnije programere koji predstavljaju stub ove kompanije.

Više o Intens d.o.o, iskustvima zaposlenih i beneficijama možete pročitati na profilu poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti