Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Želite da vidite kako izgledaju proizvodne linije na kojima se prave delovi za najpoznatije brendove automobila? Prijavite se za Brose Open Door Day 30.8.2024.


Želite da vidite kako izgledaju proizvodne linije na kojima se prave delovi za najpoznatije brendove automobila? Prijavite se za Brose Open Door Day 30.8.2024.Ako vas zanima kako izgleda automatizovana proizvodnja inovativnih proizvoda koji se ugrađuju u delove najpoznatijih brendova automobila, onda imate priliku da to vidite i uživo 30. avgusta u kompaniji Brose, koja organizuje dan otvorenih vrata za sve zainteresovane kandidate za pozicije u proizvodnji.

Brose je jedan od pet vodećih svetskih dobavljača za automobilsku industriju u porodičnom vlasništvu, koji je došao u Srbiju 2021. godine. Od tada se kompanija konstantno širi, otvara nova radna mesta i pokreće proizvodne linije koje su opremljene „state of the art“ mašinama. Upravo je ta oprema, kao i oprema naprednih tehnologija, jedna od najvećih prednosti koje pruža ova kompanija, koja je odlična prilika za karijerni razvoj i napredak.

Šta proizvodi Brose?

U fabrici u Pančevu, kompanija radi na razvoju i proizvodnji modula ventilatora za hlađenje motora, uljanih pumpi, elektromotora za servo volana, kao i različitih vrsta elektronike koja pokreće različite inovativne proizvode koji su deo najnovijih modela svetskih proizvođača. Želite da vidite kako izgledaju proizvodne linije na kojima se prave delovi za najpoznatije brendove automobila? Prijavite se za Brose Open Door Day 30.8.2024.

Kompanija Brose trenutno širi proizvodnju i u potrazi je za većim brojem Setera u proizvodnji, koji bi radili u smenskom režimu rada. Ukoliko imate završenu tehničku srednju školu, i iskustva rada na sličnim pozicijama, onda je ovaj događaj odlična prilika da saznate sve o kompaniji i mogućnosti zaposlenja na pomenutoj poziciji. Kandidati će imati prilike da na početku saznaju više kroz prezentaciju o kompaniji, zatim i objašnjenju same pozicije za koju kompanija traži kandidate od strane HR predstavnika, a nakon toga i obilazak proizvodnje delova za automobile, kao i proizvodnje elektronike. Ono što je sjajna stvar, jeste da će kandidati imati prilike da obave i kratki intervju sa predstavnicima kompanija ukoliko ih privuče to što će čuti i videti tog dana.

U petak, 30.8. događaj će biti realizovan u dva termina, od 10h i 14h, a kako je broj mesta ograničen, biće pozvani kandidati čiji profili se najviše uklapaju sa otvorenim pozicijama.

Sve detalje o ovom događaju, kao i načinu prijave, možete saznati na ovom linku

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti