Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Gde putuje vaš CV nakon što kliknete SEND


Kako privući pažnju poslodavca prilikom prijavljivanja na konkurs? Koje su najčešće greške u CV-ju koje pravimo? Koje podatke poslodavci prvo primete? Kako se bira fotografija za CV? Zašto ne dobijate poziv za drugi krug razgovora?

Odgovori na ova pitanja vas čekaju na webinaru  "Gde putuje vaš CV nakon što kliknete SEND" koji organizuje Vladimir Miletić, autor bloga Dnevnik jednog direktora. Svoje dugogodišnje iskustvo u procesu selekcije kandidata je pretočio u ovaj webinar koji vam može biti dragocena pomoć u procesu traženja posla.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (3)


  • Bojan

    pre 8 godina i 11 mesec

    I ja sam svoj CV slao vise stotina puta i nisam dobio nijedan odgovor...pa bar da me obaveste da su primili mail...Ovo je sramota sta se radi,prosto me je sramota sto sam srbin.Ali sta drugo ocekivati od od bezzakonite banana drzave.Nego pasos u ruke i sto dalje odavde.
  • Zarko Prolic

    pre 8 godina i 11 mesec

    Svoj CV sam slao za svake poslove, nisam bio pozvan na nikakav razgovor. Kontam da je oglas ubacen samo da bi se opravdalo radno mesto, i da su poslove dobili preko veze.
    • Poslovi Infostud

      Poštovani Žarko,
      Sigurno da ima zloupotreba prilikom zapošljavanja u velikom broju slučajeva, ali isto tako bi za firme koje se oglašavaju preko našeg sajta bilo ekonomski neisplativo da daju oglase i plaćaju ih, ako već znaju koga će angažovati. Privatne firme nemaju zakonsku obavezu da objavljuju oglase za posao, već mogu angažovati koga god žele.
      Pozdrav,
      Dragan Šolaja
  • RADOVAN MOJSIJEV

    pre 8 godina i 11 mesec

    Ja sam slao moje CV-jeve od 2010.pa do sad,jos ih uvek saljem al za toliko godina zvali su me 2-3 poslodavca i dan danas ne radim.....Mislim da svi moji CV-jevi u 99% nisu ni procitani.
    • Poslovi Infostud

      Poštovani Radovane,
      Svesni smo da je situacija na tržištu rada i da je broj slobodnih radnih mesta višestruko manji od broja nezaposlenih, ali ne treba odustajati. Zato Vam i savetujem da pogledate ovaj vebinar i vidite kako biste trebali koncipirati svoj CV kako bi lakše zapao za oko potenacijalnom poslodavcu. Korisne savete takođe možete pogledati i na sledećem linku: https://poslovi.infostud.com/saveti/zaposlenje/CV-i-propratno-pismo/1
      Pozdrav,
      Dragan Šolaja