Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Mi smo tu za vas i u vreme pandemije


Trenutak je u kojem se svi udružujemo protiv nevidljivog neprijatelja, pandemije virusa – Covid-19. 

U Srbiji je proglašeno vanredno stanje koje je sa sobom donelo nagle promene u privatnom i poslovnom životu. Neko već radi od kuće i traži način da održi fokus i motivaciju, dok neko drugi i dalje odlazi na posao, razmišljajući o preventivnim merama koje može preduzeti, dok su neki već u prvim danima ostali bez posla i primanja. Deca su još prošle nedelje išla u školu, a sad je potrebno razmišljati o tome ko će ih čuvati i kako ćemo se uskladiti.

rad od kuce

Naše svakodnevnice su značajno izmenjene i nove okolnosti traže prilagođavanje. Važno je da u ovakvim uslovima ostanemo pribrani. Pronađite nešto pozitivno u ovoj situaciji: provedite više vremena sa svojom porodicom, pročitajte knjigu koju ste planirali već mesecima ili provedite vreme stičući nove veštine i znanja.  

Nadamo se da i vi imate ovakav stav i pozivamo vas da ga širite sa dragim ljudima kako bismo svi izvukli nešto lepo i korisno iz ove nezavidne situacije. 

Mnogi se pitaju šta će se desiti sa njihovim zaradama zbog svih poteškoća koje su nas snašle. Odgovor na ovo pitanje dao je naš pravnik, a tekst možete pročitati ovde.  

Svesni smo da, gde god da se okrenemo, čujemo brojne savete i vesti o trenutnoj situaciji. Nažalost, ne možemo da se uzdamo u sve izvore. Da ne bi došlo do dodatnog širenja dezinformacija ili širenja panike, obratite pažnju koje izvore pratite.   

Ukoliko imate predlog za neku temu, a u skladu je sa situacijom, slobodno je napišite u komentaru.


Podelite vest

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (38)


 • Nenad

  pre 5 meseci i 24 dana

  Radim kod privatnika, u stalnom radnom odnosu sam, trazio sam mu jedan primerak ugovora koji sam potpisao, a on je rekao da nemam pravo da imam kod sebe to, da li je to zakonom dozvoljeno i sta raditi? Hvala unapred
  • Poslovi Infostud

   Poštovani Nenade,
   Pitanje možete postaviti našem pravniku na sledećem linku.
   Pozdrav, Bojana.
 • Nikola Milacic

  pre 5 meseci i 29 dana

  Pa mislim da nadjem posao, da se ženim još malo, da stvaram, da vas zovem na svadbu ako bog da sve. Samo da se utemeljim sa poslom.
 • Mina Una Arsic

  pre 5 meseci i 29 dana

  .
 • Aleksandar Momirov

  pre 6 meseci i 1 sat

  Milim da treba da se obavještavaju ljudi, o situaciji u zemlji.
 • Jovana Franović

  pre 6 meseci i 21 sat

  Ne mislim
 • vera vrljanac

  pre 6 meseci i 2 dana

  Nemam nikakav predlog..dosta mi je prica o covid-u 19
 • Марко Бојић

  pre 6 meseci i 2 dana

  .
 • Aleksandra Nikolic

  pre 6 meseci i 2 dana

  .
 • Nevena Filipovic

  pre 6 meseci i 3 dana

  .
 • Locskai Nikoletta

  pre 6 meseci i 4 dana

  Sasvim korekno svi nas je ovo stanje zateklo. Moramo se ponasati kao I svi ljudi na ovome svetu. Nigde nije lakó.