Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Otvorena vrata kompanije ATB Sever – ponesite CV i odmah obavite intervju


Kompanija “ATB Sever doo”, čije je sedište u Subotici, a koja se bavi proizvodnjom svih vrsta električnih motora i generatora, organizovaće 27. novembra, u Beogradu, u Knez Mihajlovoj 10, “Otvorena vrata kompanije”, na kojima će svi kandidati koji traže posao, moći da dođu sa radnom biografijom i sa predstavnicima Službe za ljudske resurse na licu mesta obave intervju za potencijalno zaposlenje.

Ovo će biti samo prvi u nizu ovakvih događaja, jer u “ATB Severu” planiraju da ih prave na mesečnom nivou, a cilj je da se svi zainteresovani iz samog Beograda, ali i centralne i južne Srbije, upoznaju sa aktivnostima kompanije, ljudima koji rade u njoj i mogućnostima za zaposlenje.

Dolazak na “Otvorena vrata kompanije” mora se najaviti telefonskim putem, preko broja 024/665-119, a tom prilikom će svi zainteresovani dobiti potrebne informacije o terminima i drugim bitnim pojedinostima.

Više od 90 godina kompanija  ATB SEVER je poznat po kvalitetu i tradiciji u proizvodnji svih vrsta električnih motora i generatora. Pored razvoja elektromotora i generatora, u poslednjih 45 godina, razvijeni su i drugi programi sa ciljem da se tržištu ponude najsavremenija kompleksna tehnička rešenja elektromotornih pogona za razne oblasti primene i izvora energije. ATB SEVER je poznat kao isporučilac kompletne elektroopreme i usluga elektroinženjeringa u rudarstvu, energetici, crnoj i obojenoj metalurgiji, industriji i vodoprivredi. Proizvode ATB SEVER možete naći na svim kontinentima i u više od 50 zemalja jer je izvoz proizvoda i usluga veći od 70%.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (7)


  • Sreten Radosavljević

    pre 8 godina i 9 meseci

    RADIO SAM U SEVERU DOK JE BIO GIGANT, UNISTIO IH JE ATB A SADA CE I KINEZI DA ZATVORE SEVER I DONESU SVOJU B O F L ROBU, KOJU CE DA PLASIRAJU ZA VELIKE PARE.
  • jozo bubnjar

    pre 8 godina i 10 meseci

    narode, ja sam iz Subotice ... ahahaha... sta mislite, zasto je cilj, citiram, "a cilj je da se svi zainteresovani iz samog Beograda, ali i centralne i južne Srbije, upoznaju sa aktivnostima kompanije, ljudima koji rade u njoj i mogućnostima za zaposlenje" ?? Zato sto je propala firma koja se nikada nije oporavila i, iskreno, sve dok je Siemens u Subotici, Sever nema posla. Eto, to vam je cinjenica. Sto tamo niko nece da radi, jer biste vise zaradili u trafici... plus, ako se ne varam, bivsi radnici vode vec dugogodisnji sudski spor protiv iste. Oni su po sistemu, zaposlimo ljude dok imamo posla, mesec-dva, i cao, mozete kuci. Ljudi, Subotica je "pukla" odavno, ovde, sem nekoliko stranih kompanija (gde nije bajno i sjajno), sve zivo "stoji" vec godinama. Tako da, ovo je samo "placena" vest.
  • Lajos

    pre 8 godina i 10 meseci

    To su poslovi pravi za buducnost
  • Nenad Rađenović

    pre 8 godina i 10 meseci

    Odlično,neka Srbija radi!!!
  • Nenad Rađenović

    pre 8 godina i 10 meseci

    Lepo,jel ima nešro za Novi Sad,prodavao sam njihove pumpe,bile su za naše uslove naj bolje.
  • Slobodan Paković

    pre 8 godina i 10 meseci

    Odlična akcija! Ocena 5
  • Željko Popov

    pre 8 godina i 10 meseci

    Odlično!