Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Prijave za konkurs "Cvet uspeha za ženu zmaja" do 15. jula


(Preuzeto sa sajta eKapija - 19. 06. 2015.)

Udruženje poslovnih žena Srbije produžilo je do 15. jula 2015. godine IX konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji – "Cvet uspeha za ženu zmaja", navedeno je u saopštenju ovog udruženja.

Prvobitni rok je bio 19. juna, ali je stručna komisija UPŽ Srbije odlučila da, zbog velikog interesovanja izađe u susret svim zainteresovanim preduzetnicama u Srbiji, i omogući im da se prijave za jednu od dve kategorije - "najevropskija ženska firma" i "najbolji model zapošljavanja žena", kao i za jednu potkategoriju - "samozapošljavanje".

Više informacija o kriterijumima za prijavljivanje, kao i formulari konkursa nalaze se na sajtu Udruženja poslovnih žena Srbije(www.poslovnezene.org.rs).

Imena nagrađenih kandidatkinja IX izbora "Cvet uspeha za ženu zmaja" biće saopštena na svečanosti dodele priznanja 28.oktobra 2015. godine u Teatru i Operi "Madlenianum" u Zemunu.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti