Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Vebinar: Učenje koje gradi karijeru - iskustva iz prakse


Sticanje novih znanja i veština tokom karijere odavno više nije samo mogućnost za sve one koji žele dodatno da se unaprede, već je postala nužnost pa i uslov da se ostane konkurentan na tržištu rada koje se neprestano menja. Stoga, važnost u kontinuirano ulaganje u obuke i obrazovanje predstavlja najbolji način da se ostane relevantan u dinamičnom poslovnom okruženju.

vebinar krojac

Zato smo u okviru 15. po redu Regionalnog sajma poslova, u ponedeljak 21. oktobra od 18 časova putem Zoom platforme, za vas pripremili još jedan vebinar, i to na temu: Učenje koje gradi karijeru - iskustva iz prakse, gde će naši panelisti podeliti iskustva o značaju obuka za razvoj karijere, o problemu motivisanosti za učenje, koje sve besplatne obuke postoje i još dosta korisnih informacija, a oni su: 

- Tamara Lenhardt, Tim lider sektora za administraciju usluga, Infostud 

- Jelena Cvetanović, Online sales manager (Online & Virtual), A1 Srbija 

Moderator ovog besplatnog panela biće Bojana Salatić, E-learning Specialist, Krojačeva škola d.o.o., a svi učesnici imaće priliku da postave pitanje u toku vebinara putem četa. 

Svi prisutnu na vebinaru dobiće posebnu pogodnost – 50% popusta na godišnju pretplatu za sve kurseve Krojačeve škole. Osim toga, troje učesnika, koji postave najviše pitanja, biće nagrađeni polugodišnjom pretplatom na sve kurseve. 

Prijavu možete izvršiti putem sledećeg LINKA.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti