Naplaćivao sam parkiranje i od tih para vodio devojku na more

Autor - Konstantin Radulović | Tražim posao

sep 12

Razvojni put popularnog voditelja Ivana Ivanovića se uglavnom zna. Više od deceniju je radio kao obezbeđenje, u jednom trenutku čak i bivšeg ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu – Vilijema Montgomerija. Život mu je onda otvorio vrata na TV Fox, gde je vodio popularni kviz „Keš taksi“, a potom je, 2010. godine pokrenuo emisiju „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

Taj tok šou se već izvesno vreme emituje na TV Nova S i dugo je već među emisijama sa najboljim rejtingom.

Bilo je to lepo vreme

Za sajt Poslovi Infostud, poznatog voditelja smo pitali da li se seća šta je bio njegov prvi posao.

– Naravno da se sećam svog prvog posla. Bilo je to 1994. godine kada sam preko leta naplaćivao parking  u Zmaj Jovinoj i Nemanjinoj ulici. Sećam se da sam radio oko 10 sati dnevno, nije to bilo nimalo lako, ali se na kraju i te kako isplatilo, pa sam i naredne godine radio isto to. Na sreću roditelji su mi usadili radne navike i bilo je to veoma lepo vreme za mene – kaže Ivanović.

Pored plate i bakšiš je bio dobar

Sa vremenske distance od gotovo tri decenije poznati voditelj ne može tačno da se priseti koliko je mesečno zarađivao, ali zna da je to bila vrlo pristojna suma za to vreme.

– Davno je bilo ne mogu da se setim tačno kolika je bila plata, ali znam da sam pored nje imao i vrlo dobar bakšiš. To je bio pravi letnji poslić od kojeg sam mogao da odem sa devojkom 10 dana u Herceg Novi na more. Zapravo, dve godine u nizu sam na letovanje odlazio naplaćujući parking – kaže Ivanović.

Foto: U. Arsić

O autoru: Konstantin Radulović

Pune dve decenije radio kao sportski novinar u nekoliko beogradskih i novosadskih medija i izveštavao sa velikog broja događaja, uključujući tri finala Lige šampiona. Voli da piše, specijalno intervjue i reportaže, a trenutno radi kao kopirajter i prebacuje se u svet digitalnog marketinga.