Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

logo_25503 logo_34491  

 

TIM Centar je mlada i uigrana ekipa sačinjena od 15 stalno angažovanih konsultanata. Postojimo punih 13 godina i svakodnevno svojim klijentima pomažemo da razvijaju svoje ljudske resurse putem treninga, coaching-a, selekcije i procene kandidata, istraživanja, savetovanja... Šest puta smo nagrađeni za najbolji proces selekcije kandidata za posao u istraživanju koje je sprovela kompanija Infostud. Više o nama možete pronaći na www.timcentar.rs

Naš klijent je GIA Technology d.o.o., lider na domaćem tržištu u oblasti izgradnje i održavanja instalacija za tehnologiju goriva na benzinskim stanicama i skladištima naftnih derivata. GIA Technology je deo internacionalne mreže GIA, sa sedištem u Austriji, koja pored matične firme u svom sastavu okuplja i ispostave u zemljama iz regiona. Kao deo takvog sistema, GIA Srbija je stekla sve preduslove da bude zastupnik poznatih svetskih brendova iz polja skladištenja i distribucije naftnih derivata (www.gia.co.rs).

Kompanija zahvaljujući kvalitetu usluga i podršci internacionalnih partnera doživljava intenzivan rast, uz stalno širenje mreže klijenata. U želji da pojačamo naš tim koji će rasti zajedno sa kompanijom, želimo da angažujemo iskusnog izvršioca na poziciji:

ADMINISTRATIVNI RADNIK

Novi Sad

Šta Vas čeka na ovom poslu?

 • Stalna komunikacija sa tehničkim sektorom - praćenje i kontrola kompletnog toka dokumentacije, kao veza između knjigovodstva i tehnike
 • Komunikacija sa klijentima i dobavljačima
 • Administrativna podrška poslovima uvoza i izvoza
 • Administrativni poslovi u vezi sa bezbednošću i zdravljem na radu
 • Priprema dokumentacije i statističkih podataka za menadžment
 • Arhiviranje dokumentacije
 • Briga o posetiocima, pripremanje i serviranje osveženja

Šta očekujemo od kandidata?

Neophodno je da posedujete:

 • Višu ili srednju stručnu spremu, poželjno ekonomskog usmerenja
 • Radno iskustvo na sličnim poslovima i dobro poznavanje poslovne dokumentacije
 • Dobro poznavanje rada na računaru (MS Office Paket)
 • Dobro poznavanje engleskog jezika zbog čestog kontakta sa inostranstvnom
 • Osnovno poznavanje knjigovodstvenih poslova
 • Vozačku dozvolu B kategorije

GIA Technology d.o.o svojim zaposlenima pruža dugoročan angažman u uspešnoj i stabilnoj kompaniji, mogućnost stalnog usavršavanja i adekvatnu finansijsku kompenzaciju.

Rok za konkurisanje: 20.07.2019.

Svi kandidati koji konkurišu biće obavešteni o ishodu konkursa na e-mail koji navedu u prijavi.

 

logo_32458

logo_25657

Konkurs je istekao.

Najbolji proces selekcije u 2019. – HR agencije – 1. mesto
Najbolji proces selekcije u 2018. – HR agencije – 1. mesto
Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca TIM Centar d.o.o.


TIM Centar je konsultantska kuća koja objedinjuje tri povezana servisa – Ljudske resurse, Edukaciju i Psihoterapiju. U svom sastavu imamo konsultante koji su specijalizovani za pojedine oblasti primenjene psihologije. Zahvaljujući tome objedinjujemo različite mogućnosti za saradnju – od kompletne podrške HR-a za kompanije, preko profesionalnih i iskustvenih edukativnih programa do snažnog psihoterapijskog centra. Kotrljamo se od 2005. godine i usput pridružujemo nove članove u svoju…

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.