Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je deaktiviran. Na zahtev poslodavca, konkurs je deaktiviran dana 26.10.2020 pre isteka prvobitno postavljenog roka.

Administrativni radnik

Zeromax d.o.o.

Beograd, Đorđa Stanojevića 11a

28.10.2020.

ugovor puno radno vreme 1. smena dostupno osobama sa invaliditetom

Naša firma osnovana je 1996. godine kao agencija pod imenom „Zero“, a kako se posao širio, prerasta u preduzeće i menja ime u „ZeromaX Doo“. Vremenom  uvodi širi spektar delatnosti i preduzeće prerasta u ono što danas predstavlja kompanija ZeromaX Facility Management, sveobuhvatno održavanje objekata u eksploataciji.

Facility Management je od značajne koristi svim kompanijama  i poslovnim sistemima  koji  posluju ozbiljno i žele da njihov poslovni prostor ili objekat uvek besprekorno funkcioniše.Takođe je važno da okolina u kojoj se Vaš objekat nalazi bude uvek u savršenom redu jer spoljni izgled prostora u velikoj meri utiče na formiranje prvog utiska o Vašoj firmi. ZeromaX Facility  Management postavlja nove standarde u uslugama održavanja, efikasnosti u radu i profesionalnosti  sa ciljem maksimalnog zadovoljenja potreba klijenata.

Visok kvalitet usluga koje pružamo postižemo zahvaljujući efikasnosti našeg osoblja koje je prošlo odgovarajuće obuke i poseduje sertifikate za rad. Svi naši zaposleni su uniformisani i maksimalno profesionalni. U radu koristimo mašine, sredstva za rad i materijal svetski poznatih proizvođača i sva sredstva za održavanje poseduju sertifikate o kvalitetu (ISO 9001) i ekološkoj ispravnosti (ISO 14001) i kao i zdravlju i bezbednosti na radu (ISO 18001).

Najbolji pokazatelj uspešnosti poslovanja i kvaliteta rada jeste i sertifikat bonitetne izvrsnosti koji poseduje svega 2% firmi u Srbiji. Kvalitet rada, efikasnost i profesionalnost omugućuju nam da budemo među prvima u oblasti održavanja objekata različite namene. 

Naše usluge podrazumevaju kompletnu brigu o velikim poslovnim i stambenim objektima, što obuhvata celokupno održavanje objekata, održavanje higijene, zelenih površina, liftova, održavanje elektro i mašinskih instalacija, usluge pranja staklenih površina, fasada, dezinfekciju, usluge zimske službe, kao i sve usluge po zahtevu klijenta.

Dugi niz godina sarađujemo sa mnogim renomiranim firmama u Srbiji, među kojima smo izgradili imidž pouzdanih, ekspeditivnih, korektnih poslovnih partnera.           

NAŠA VIZIJA
Postati lider na tržištu facility management-a, obezbeđujući visok kvalitet usluga i kontinuirano zadovoljstvo klijenata!

MISIJA
Postavljanjem visokih standarda u poslovanju, naša misija je da širokim spektrom usluga koje nudimo, stalnim inovacijama kao i motivisanim kadrom, obezbedimo usluge vrhunskog kvaliteta, a to težimo da postignemo kroz:

Povećanje zadovoljstva naših klijenata,neprestano osluškujući njihove potrebe
Usavršavanje, obuka i motivacija stručnog kadra, jer samo zadovoljan kadar će maksimalno  iskoristiti svoj potencijal
Stalni razvoj i istraživanje novih poslovnih mogućnosti
Konstantna optimizacija troškova kada su u pitanju procesi rada

Raspisujemo konkurs za radnu poziciju ADMINISTRATIVNI RADNIK

Vaši zadaci:

  • Kontrola ispravnosti ulaznih i izlaznih faktura
  • Vođenje poslovnih knjiga u skladu sa zakonima i propisima
  • Vođenje knjiga dobavljača
  • Knjiženje ulazne i izlazne dokumentacije
  • Evidencija osnovnih sredstava
  • Obračun PDV-a, i saradnja sa poreskim i državnim organima
  • Knjigovodstveno evidentiranje poslovnih promena
  • Obrada i obračun plata
  • Poznavanje rada u centralnom registru prijava/odjava radnika
  • Operacije sa E-banking sistemom
  • Ostali administrativni poslovi u skladu sa poslovanjem firme
  • Ostale dužnosti po nalogu nadređenih

Naša očekivanja:

  • Minimum srednja stručna sprema ekonomskog ili finansijskog smera
  • Radno iskustvo najmanje 3 godine na zahtevanim  administrativnim poslovima
  • Odlično poznavanje rada na računaru
  • Poznavanje knjigovodstvenih programa
  • Analitičnost, sistematičnost i preciznost u radu
  • Sposobnost rešavanja problema i pružanja rešenja u kratkim vremenskih rokovima
  • Poželjno poznavanje engleskog jezika

Nudimo Vam:

  • Zaposlenje na određeno vreme sa mogućnošću stalnog zaposlenja
  • Mogućnost napredovanja i rad u dinamičnom okruženju u regionalno pozicioniranoj kompaniji
    Konkurs je deaktiviran. Na zahtev poslodavca, konkurs je deaktiviran dana 26.10.2020 pre isteka prvobitno postavljenog roka.

    ZeromaX

    ZeromaX Facility Management predstavlja renomiranu srpsku kompaniju sa višegodišnjim iskustvom kada su u pitanju usluge facility managementa, upravljanje i održavanje objekata u eksploataciji. Profesionalnost, efikasnost i pouzdanost su kvaliteti koji se cene u našoj kompaniji.  

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?