Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Administrator u Centralnom magacinu

Euro 07 d.o.o.

Beograd, Batajnički drum 287a, Zemun

20.10.2021.

ugovor puno radno vreme dostupno osobama sa invaliditetom

Euro 07 je regionalna kompanija specijalizovana za uvoz i distribuciju auto delova i motornih ulja, sa matičnom kompanijom u Bugarskoj i ćerkama kompanijama u Srbiji, Rumuniji i Makedoniji. Euro 07 d.o.o. sa sedištem u Beogradu posluje od 2002. godine. Do danas, Euro 07 d.o.o. je razvila široku mrežu maloprodajnih i veleprodajnih objekata u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Čačku i Novom Pazaru, sa bogatim asortimanom od preko 80.000 različitih artikala vodećih evropskih i japanskih proizvođača. Cilj koji Euro 07 ima pred sobom je da se dokaže u regionu kao lider u snabdevanju rezervnim delovima i uljima za automobile.

U te svrhe, tražimo osobu koja bi radila na poziciji: Administrator u Centralnom magacinu.

Zadaci radnog mesta:

  • Obavljanje administrativnih poslova u Centralnom magacinu
  • Rad sa dokumentima koji prate robu

Uslovi za kandidate:

  • najmanje IV stepen stručne spreme
  • Poznavanje rada na računaru, posebno Excel- a

Zaposlenima nudimo:

  • Nudimo rad u aktivnom, pozitivnom i motivisanom timu, obuku, i mogućnost da razvijate svoju karijeru u stabilnoj i uspešnoj kompaniji.

Ukoliko ste posvećeni poslu, motivisani, spremni da radite u timu, molimo Vas da pošaljete Vaše prijave sa radnom biografijom, motivacionim pismom, poželjno i fotografijom, uz obaveznu naznaku pozicije za koju aplicirate.

Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.

    Konkurs je istekao.

    Euro 07 d.o.o.

    O NAMA Euro 07 je regionalna kompanija specijalizovana za uvoz i distribuciju auto-delova i motornih ulja sa matičnom kompanijom u Bugarskoj i ćerkama kompanijama koje uspešno posluju na tržištu Srbije, Rumunije i Makedonije. Euro 07 d.o.o. sa sedištem u Beogradu, posluje od 2002. godine i do danas ima izgrađenu široku mrežu od deset veleprodajnih i maloprodajnih objekata. Prodajni centri sa svojim skladištima nalaze se širom Srbije, u Beogradu, Novom…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?