Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

logo_27962

Merkur osiguranje je najstarija osiguravajuća kuća u Austriji, samostalno i nezavisno akcionarsko društvo sa sedištem u Gracu. Pored Austrije, zemlje Jugoistočne Evrope predstavljaju izuzetno važna tržišta na kojima smo aktivni preko naših ćerki kompanija.

Već preko dva veka osiguravamo čoveka i nudimo osiguravajuću zaštitu za vrednosti koje čoveku najviše znače, a u 2020. godini obeležavamo 222 godine od osnivanja matične kompanije. Naše opredeljenje je zaštita života i zdravlja, a zdrav život definišemo kao sveobuhvatno fizičko, mentalno i socijalno blagostanje.

Radi prijema u radni odnos sa punim radnim vremenom, potreban nam je:

Administrator

Novi Sad

Potrebne kvalifikacije:

 • Srednja stručna sprema svih zanimanja
 • Poželjno prethodno radno iskustvo od najmanje 1 godine na istim ili sličnim poslovima
 • Rad u programskom paketu MS Office
 • Poznavanje engleskog jezika

Opis posla:

 • Zaduživanje/razduživanje ponuda za zaključenje ugovora o osiguranju
 • Primanje, razmatranje, pregled i kontrola ponuda za zaključenje ugovora o osiguranju
 • Unos proverene ponude u evidenciju ponuda i unos osnovnih elemenata ponude u program za obradu polisa
 • Dostavljanje dokumentacije službi za tehniku osiguranja
 • Dostavljanje dokumentacije odnosno ponuda, zahteva za promenu podataka na polisi osiguranja, zahteva za naknadom iz osiguranja i svih drugih zahteva, izjava i dokumentacija službi za tehniku osiguranja i ostalim relevantnim službama
 • Komunikacija, pribavljanje neophodne dokumentacije i pružanje svih neophodnih informacija klijentima i eksternim partnerima u ličnom kontaktu, telefonom, elektronskom poslovnom poštom ili zvaničnim pisanim putem
 • Stručna i operativna podrška prodaji
 • Obavljanje poslova vezanih za sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma i FATCA propisa u skladu sa važećim uputstvima i procedurama
 • Izrada mesečnih izveštaja o rezultatima svih kanala prodaje
 • Praćenje rada i produkcije u okviru svih kanala prodaje
 • Obavljanje i drugih poslova po nalogu neposrednog rukovodioca

Profil kandidata:

 • Razvijene komunikacione sposobnosti
 • Organizovanost i samostalnost u radu
 • Sposobnost pravilnog određivanje prioriteta
 • Spremnost i želja za stalnim učenjem i napredovanjem
 • Timski rad

Zahvaljujemo na interesovanju svim kandidatima. Prikupljene prijave će biti sačuvane u bazi podataka Merkur osiguranja a.d.o. Beograd. Koristiće se isključivo u svrhu regrutacije i selekcije kandidata za otvorena radna mesta i neće biti dostupne trećim licimaSamo uži krug kandidata će biti kontaktiran.

Rok za konkurisanje: 28.01.2020.

Konkurišite
Znate li nekog ko bi bio odličan za ovaj posao? Prosledite mu oglas!

Preporučite oglas

Pozdrav ,

je nakon pregleda oglasa na sajtu Poslovi.infostud.com poželeo/la da vam preporuči ovaj oglas jer smatra da bi vam on mogao biti interesantan.

Kako biste videli o kom oglasu je reč, kliknite na: Administrator


Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com i poslodavci neće biti u prilici da ga pročitaju.

Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati za oglas.


Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com i poslodavci neće biti u prilici da ga pročitaju.

Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati za oglas.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca MERKUR osiguranje a.d.o.


MERKUR osiguranje je najstarija osiguravajuća kuća u Austriji, samostalno i nezavisno akcionarsko društvo sa sedištem u Gracu. Pored Austrije, zemlje Jugoistočne Evrope predstavljaju izuzetno važna tržišta, te značajan deo predstavlja i naša kompanija u Srbiji. Već preko dva veka osiguravamo čoveka i nudimo osiguravajuću zaštitu za vrednosti koje čoveku najviše znače.

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.