Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Advokatski pripravnik

Advokatska kancelarija Nedić

Beograd, Dečanska 19

05.09.2020.

ugovor puno radno vreme

ADVOKATSKA KANCELARIJA NEDIĆ, kao jedna od najstarijih i najrenomiranijih advokatskih kancelarija sa sedištem u Beogradu, osnovana 1926. godine, sa najvišim mogućim iskustvom u bavljenju advokatskom profesijom iz svih oblasti prava, raspisuje O G L A S za prijem pripravnice/pripravnika na stručnu vežbu, u trajanju od dve godine kod advokata Vojislava S. Nedića.

USLOVI:

 • Završen jedan od akreditovanih pravnih fakulteta sa teritorije Republike Srbije
 • VII-1a ili VII-1b stepen stručne spreme, odnosno Osnovne četvorogodišnje akademske studije ili Master prava
 • Dobro poznavanje engleskog jezika (čitanje/pisanje)
 • Dobro poznavanje rada sa računarima
 • Sa ili bez prethodnog radnog iskustva
 • Obavezno slanje CV u skladu sa uputstvima ovog oglasa

OPIS:

Advokatska kancelarija Nedić, raspisuje oglas radi prijema pripravnice/pripravnika na vežbu kod imenovanog advokata u punom trajanju od dve godine nakon završenog akreditovanog pravnog fakulteta sa teritorije Republike Srbije, a koja podrazumeva obavljanje svih onih poslova i zadataka, koji će omogućiti kandidatu da nakon završene vežbe stekne samostalna znanja i veštine radi bavljenja advokatskom ili drugom pravničkom profesijom.

Ovo pored redovnih tekućih obaveza oko funkcionisanja same kancelarije, podrazumeva i rad na predmetima, pisanje podnesaka, konsultovanje sa advokatima, prisustvovanje sastancima prema potrebama i mogućnostima advokata, prisustvovanje ročištima pred sudovima Republike Srbije, pristup upravnim i drugim organima, kao i po potrebi druge poslove.

Obim i vrsta predmeta, u kojima advokatska kancelarija veoma uspešno zastupa interese svojih Vlastodavaca iz svih oblasti prava predstavlja garant da će kandidat steći najšira moguća znanja i veštine za kasniji samostalan rad.

Radno vreme je od 9 do 17 časova, svakog radnog dana, s tim što je radno vreme moguće i drugačije rasporediti po potrebama advokata, u skladu sa pozitivnim zakonodavstvom Republike Srbije.

Prikupljanje prijava trajaće tokom avgusta meseca 2020. godine, a od 1.9.2020. godine, advokatska kancelarije će vršiti pozivanje kandidata.

Advokatska kancelarija zadržava pravo da konkurs za prijem kandidata prekine u svakom trenutku, te da kontaktira samo kandidate koji uđu u uži izbor.

SLANJE PRIJAVA:

Isključivo elektronskim putem, uz obavezno prilaganje CV.

  Konkurs je istekao.

  ADVOKATSKA KANCELARIJA NEDIĆ

  Advokatska kancelarija Nedić je osnovana još davne 1926. godine i predstavlja kancelariju koja pokriva širok spektar pravnih oblasti, od  privrednog prava, porodičnog prava, obligacionih odnosa, pa do krivičnog prava itd. Advokati AK Nedić poseduju neprocenjivo iskustvo u postupanju i to kako pred domaćim sudovima, tako i pred sudovima u inostranstvu i međunarodnim arbitražama, ali i u pregovorima i mirnom rešavanju sporova kako sa stranim, tako i domaćim klijentima.

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?