Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Advokatski pripravnik/pripravnica

Advokatska kancelarija Popović

Novi Sad, Lasla Gala 7

08.07.2023.

48.000,00 - 50.000,00 RSD (mesečna plata) ugovor puno radno vreme

Advokatska kancelarija Popović prima u radni odnos advokatskog pripravnika/-icu.

Ukoliko sebe vidite u advokaturi i želite da steknete iskustvo u različitim oblastima prava, uz podršku iskusnih advokata, biće nam drago da se upoznamo.

Tim advokatske kancelarije Popović se od 2013. godine konstantno razvija, kako u broju kolega, tako i u oblastima prava za koje je postala prepoznatljiva kada je advokatura u pitanju. Kancelarija se bavi svim oblastima prava, što je od izuzetne važnosti kada je u pitanju iskustvo pripravnika. Uz naše kolege imate priliku da prođete kroz različite slučajeve i praktično savladate sve ono što vas čeka na putu da postanete uspešan advokat.

Naše kolege nakon položenog pravosudnog ispita neretko odlučuju da nastavimo zajedničku saradnju, što govori u prilog tome kakvi su odnosi u kancelariji i koliko je vredno imati oko sebe tim stručnjaka. Ovu vrednost prepoznaju i naši klijenti, koji nam u sve većem broju ukazuju poverenje.

Vrednosti i znanja koji su prepoznatljivi u našem timu - to je i ono što tražimo od vas:

  • Imate završen pravni fakultet
  • Vidite sebe u advokaturi
  • Korisnik ste računara i MS Office paketa
  • Želeli biste da naučite više o primeni savremenih tehnologija u advokaturi
  • Savesni ste, odgovorni, vispreni i radoznali
  • Želite da steknete široko znanje u struci
  • Težite usavršavanju i napredovanju

Mi vas podržavamo u profesionalnom razvoju kroz:

  • Rad na predmetima iz različitih pravnih oblasti čime stičete širok krug znanja i iskustva
  • Svakodnevnu podršku starijih kolega
  • Rad u kancelariji koja neguje zdravu kulturu i odnose
  • Mogućnost pohađanja treninga u oblasti razvoja Soft Skills
  • Mogućnost plaćanja dodatnih obuka
  • Neformalna i nezaboravna druženja (Team building, proslave, Cinema day...), jer nije sve samo u radu
  • Četvorodnevna radna nedelja - naši zaposleni posle 6 meseci rada u našoj kancelariji dobijaju pravo da pored redovnog godišnjeg odmora, u proseku jednom u dva meseca imaju i slobodan petak - produženi vikend. Svakog petka neko od naših kolega ima slobodan dan! Na ovaj način brinemo o našim kolegama i trudimo se da im rad u našoj kancelariji bude prijatan a da posao ne postane previše naporan
  • Pripravnici koji kod nas obave ceo pripravnički staž, dobijaju 2 meseca plaćenog odsustva za pripremu za polaganje pravosudnog ispita

Više o nama i timu možete pogledati na www.advokat-popovic.rs/nas-tim/ i na našem instagram profilu www.instagram.com/advokatpopovicns/, a o aktuelnim temama čitajte naš blog www.advokat-popovic.rs/slucajevi/.

U zavisnosti od broja prijava, može da se desi da budu kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor, hvala na razumevanju.

    Konkurs je istekao.

    Advokatska kancelarija Popović Novi Sad

    Advokatska kancelarija Popović osnovana je 2013. godine i nalazi se u centru Novog Sada, u savremenom i prijatno opremeljenom prostoru, u blizini svih važnih institucija za obavljanje advokatske delatnosti. Našu kancelariju čini iskusan tim advokata i saradnika, koji je posvećen profesionalnom radu i uspehu, u svim oblastima našeg delovanja. Ciljevi kojima težimo su vrhunski kvalitet usluge, profesionalni pristup poslu i konstantni napredak u kvalitetu pomoći koju pružamo našim klijentima. Ukoliko…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?