Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

BIM menadžerka/menadžer

Zabriskie d.o.o.

Beograd, Kneza od Semberije 10a

18.06.2024.

ugovor puno radno vreme

Zabriskie traži BIM menadžerku/menadžera

O nama:

Zabriskie je arhitektonska firma koja svojim klijentima pruža usluge iz oblasti arhitekture, dizajna lendskejpa i enterijera kroz sve faze procesa projektovanja.

Naša želja je da zajedno sa Vama u našem timu napravimo značajno unapređivanje postojećeg sistema rada u BIM-u. Budućoj koleginici/kolegi u ulozi BIM menadžera možemo da ponudimo slobodu u unapređivanju našeg načina rada sa ciljem uzajamnog napretka. Imaćete prostor da upotrebite i unapredite svoje BIM menadžerske sposobnosti, unapređujući i Zabriskie agendu tehnoloških aspekata rada.

Uloga Zabriskie BIM menadžera:

U fazi smo razvoja kada nam je potreban BIM menadžer/ka sa iskustvom u postavljanju, vođenju i unapređivanju BIM strategije. Uloga se fokusira na upravljanje projektima, implementaciju standarda, obuku i razvoj zaposlenih. Ova pozicija zahteva visok nivo samostalnosti i odgovornosti, kao i sposobnost samostalnog donošenja odluka.

Odgovornosti uloge:

 • Unapređenje i sprovođenje BIM standarda i Zabriskie protokola tokom svih faza projekta.
 • Obuka tima i pružanje podrške u primeni BIM pristupa.
 • Upravljanje BIM procesom i koordinacija sa relevantnim stranama i učesnicima u projektu i saradnja sa BIM koordinatorom

Kvalifikacije:

 • 10+ godina iskustva u projektovanju, sa najmanje 5 godina iskustva u vođenju BIM projekata i implementaciji BIM-a kroz sve faze projekta
 • Visoko razvijeno razumevanje BIM-a, poznavanje ISO 19650 standarda, mogućnost tumačenja i primene ostalih međunarodnih i evropskih standarda u različitim situacijama, poznavanje njihove strukture i mogućnost pronalaženja odgovarajućih informacija kada je to potrebno
 • Napredne veštine u korišćenju CDE (Common Data Environment) alata za upravljanje projektima, kolaboraciju i razmenu i skladištenje podataka, kao što je BIM 360
 • Napredne veštine u korišćenju softverskih alata za BIM kao što su Revit i Navisworks
 • Sposobnost samostalnog donošenja odluka i visok nivo odgovornosti u radu.
 • Visok nivo komunikacijskih veština i želja za radom u timu.

Ako ste zainteresovani za ovu ulogu, molimo vas da elektronskim putem pošaljete svoj CV, portfolio, a da nam u motivacionom pismu navedete svoje relevantno iskustvo i kako vaše veštine odgovaraju našim zahtevima ove uloge.

  Konkurs je istekao.

  Zabriskie d.o.o.

  INTEGRISANA ARHITEKTONSKA REŠENJA Projektovati znalački, poznavati struku do detalja, čuti klijenta, ostati dosledan duhu i kontekstu grada, poštovati prirodu. Projektovati budućnost, a dati sve od sebe danas.

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?