Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

logo_21983

Business Analysis Specialist

Beograd

Odgovornost za kompletan proces poslovnih analiza sa ciljem osiguravanja kvalitetnih projektnih isporuka. Konsolidacija i oblikovanje optimalnih poslovnih rešenja koja vode ka realizaciji specifičnih poslovnih ciljeva i usklađivanje različitih poslovnih interesa u kompaniji. Dizajniranje kvalitetnog korisničkog iskustva kako za eksterne, tako i za interne korisnike kao sastavni deo poslovne analize. Identifikacija i usklađivanje prioriteta u okviru projektnih zahteva sa inicijatorom i drugim zainteresovanim stranama sa ciljem da se osiguraju najvrednije projektne isporuke u skladu sa očekivanim vremenskim okvirima i izvodljivošću IT rešenja. Osiguravanje visokog kvaliteta projektnih isporuka kroz definisanje jasnih kriterijuma kvaliteta i verifikaciju funkcionalnih zahteva i korisničkog iskustva.

Tvoji zadaci bili bi:

 • Upravljanje poslovnom analizom kroz oblikovanje i prioritizaciju potreba inicijatora i drugih zainteresovanih strana i usklađivanje u procesu donošenja odluka. Rezultati poslovnih analiza isporučeni u formatu koji je usaglašen sa primenjenom metodologijom za upravljanje projektima („agile“ ili „waterfall“).
 • Prikupljanje i analiziranje poslovnih zahteva, opis poslovnih procesa i usklađivanje prioriteta zahteva u skladu sa ciljevima inicijatora, a u duhu maksimizacije vrednosti projektnih isporuka i podrška tokom implementacije kao sledeće faze u realizaciji kompanijskih projekata.
 • Obezbeđuje da su poslovni zahtevi struktuirani i prioritizovani na način koji omogućuje da se u fazi implementacije realizuju optimalna IT rešenja u zadatim vremenskim okvirima, čime se maksimizuje vrednost projektnih isporuka (MVP).
 • Odgovornost za verifikaciju kvaliteta isporuka projekata u pogledu funkcionalnih zahteva i korisničkog iskustva, kroz definisanje kriterijuma kvaliteta i njihovu potvrdu kroz testiranje projektnih isporuka (UAT).
 • Dizajniranje i održavanje generičkih opisa procesa za proizvode i servise u okviru poslovne analize, koji treba da služe kao osnova za razvoj novih proizvoda/servisa.
 • U procesu isporuke kompanijskih projekata predstavlja glavni interfejs i jedinstvenu tačku kontakta za inicijatore projekata i projektne menadžere tokom faze implementacije u tradicionalnom („waterfall“) i agilnom načinu rada, sa ciljem usklađivanja isporuka projekta i donošenja kvalitetnih poslovnih odluka.
 • Obezbeđuje da aspekt korisničkog iskustva (CEx) bude integralni deo poslovne analize i realizacije projekata sa ciljem podizanja svesti o CEx-u i unapređenju načina na koji upravljamo korisničkim iskustvom u Organizaciji.
 • Ostala zaduženja u skladu sa očekivanjem menadžera.

Za dobar početak, potrebno je:

 • Fakultet iz oblasti IT-a, inženjerstva, poslovanja/ekonomije ili organizacionih nauka sa dobrim razumevanjem IT domena.
 • 1+ godina iskustva u oblasti telekomunikacija, ili drugoj relevantnoj industriji.
 • Posedovanje veština u oblasti upravljanja projektima.
 • Praksa u korišćenju povratnih informacija korisnika u razvoju proizvoda, usluga, procesa i sistema.
 • Reference u vođenju i isporučivanju rezultata.
 • Dobre prezentacione i komunikacione veštine.
 • Tečno korišćenje engleskog jezika.

U našem timu očekuju te i benefiti koji će tvoj posao učiniti još boljim:

 • Atraktivna ponuda plate i benefiti, kao što su službeni telefon i broj sa neograničenim internetom i godišnji sistematski pregled.
 • Dinamičan tim i prijateljska atmosfera u kojoj ćeš dobijati podršku od početka.
 • Prijatno i funkcionalno opremljen radni prostor.

Prijavi se do 21.04.2019.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca Telenor d.o.o.


Telenor d.o.o, deo internacionalne investicione kompanije, PPF grupe, posluje na tržištu Srbije duže od 12 godina. Telenor je u Srbiji tržišni lider po prihodima i pokriva više od 94% stanovništva 4G mrežom. Telenor je na srpsko tržište ušao 2006. godine akvizicijom kompanije Mobi 063. Od 31. jula 2018. godine, Telenor u Srbiji deo je PPF grupe koja poseduje punu kontrolu nad operacijama Telenora u centralnoj i istočnoj Evropi, tačnije u Mađarskoj,…

Detaljnije... Ostali oglasi ove kompanije

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.