Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Direktor nabavke

Carnex

Vrbas

28.12.2021.

ugovor puno radno vreme

Kompanija Carnex je jedan od lidera u oblasti proizvodnje mesa i proizvoda od mesa na tržištu Srbije i regiona, i to već 60 godina. Omiljen i prepoznatljiv Carnex brand zasniva se na spoju tradicije i savremenih industrijskih standarda, na konstantno visokom kvalitetu proizvoda, zadovoljstvu potrošača i društveno odgovornom poslovanju. Od 2011. godine Carnex posluje u sastavu MK Group sistema.

Kao kompanija koja ima visoke ciljeve i jasnu viziju i misiju, posebnu važnost pridajemo našem timu kome verujemo i koji stalno raste i razvija se zajedno sa kompanijom. Ukoliko ste u potrazi za profesionalnim izazovima, a uporni ste i dinamični, pridružite nam se.

Našem uspešnom timu potreban je: Direktor nabavke

- Vrbas -

Opis posla:

 • Organizovanje poslova Sektora i upravljanje svim njegovim aktivnostima;
 • Koordiniranje poslova Sektora sa aktivnostima ostalih organizacionih celina kompanije;
 • Aktivno učešće u kreiranju akcionih i strateških planova i procedura poslovnih centara i u implementaciji istih u procese kompanije;
 • Obezbeđenje kontinuiranog praćenja kretanja na tržištu, cena strateških sirovina i materijala, berzanskih cena, rabatne politike dobavljača;
 • Upravljanje svim fazama nabavke dobara, usluga i radova u svemu u skladu sa implementiranim procedurama;
 • Aktivno učešće u svim projektima kompanije sa aspekta procesa nabavke;
 • Monitoring troškova Sektora i obezbeđenje usklađenosti troškova sa rezultatima,

Potrebne kvalifikacije:

 • Visoko obrazovanje, VII stepen stručne spreme
 • Radno iskustvo na istim/sličnim poslovima u trajanju od 5 godina;
 • Znanje engleskog jezika / napredni nivo
 • Menadžerske veštine.

Kandidati mogu da dostave svoje biografije elektronskim putem.

Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na intervju.

  Konkurs je istekao.

  MK Group

  MK Group je holding kompanija koja predstavlja sinonim za 35 godina uspešnog i održivog poslovanja. Našu pokretačku snagu ne čini samo tim od 7000 zaposlenih, već i više desetina hiljada poslovnih saradnika. Zahvaljujući korporativnom upravljanju i stabilnoj saradnji sa svim relevantnim partnerima, kompanija je tokom svih ovih godina postala lider u tri ključne oblasti poslovanja: agrar, turizam i bankarstvo. Tokom gotovo četiri decenije uspešnog rada, proširili smo poslovanje u Jugoistočnoj Evropi…

  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?