Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Doktor stomatologije

Ardent Centar

Sombor

05.02.2021.

ugovor puno radno vreme 1. i 2. smena

Stomatološka ordinacija ARDENT CENTAR u Somboru postoji dve i po godine i za to, relativno kratko vreme uspela je da se pozicionira među vodećim zdravstvenim ustanovama ovog tipa, ne samo u gradu, nego i u regionu kako po broju zadovoljnih pacijenata, stručnom timu tako i po opsegu stomatoloških intervencija koje se rade te stalnog unapređenja i praćenja savremenih trendova.

Danas u ARDENT CENTRU radi šest lekara, a tim čine maksilofacijalni hirurg, dva specijalista stomatološke protetike, specijalista ortodoncije kao i dva doktora stomatologije, te šest asistenata, zajedno sa administrativnim delom tima.

ARDENT CENTAR se prostire na oko 250 kvadratnih metara i sastoji se iz tri zasebne stomatološke ordinacije, rendgen kabineta u čijem se sastavu između ostalog nalazi i CBCT, posebne jedinice za sterilizaciju instrumenata, opremljenu i dizajniranu tako da omogućava najoptimalniji pristup u pranju, čišćenju, pakovanju i sterilizaciji instrumenata, funkcionalnu recepciju i čekaonice, veoma ugodnog i modernog izgleda, te ostalih delova koji prostor čine prijatnim kako za osoblje, tako i za pacijente.

Posebno i potpuno funkcionalno odvojena je hirurška ordinacija koja poseduje sopstvenu čekaonicu, sterilizacijski blok, prostoriju za preglede i salu za intervencije u lokalnoj anesteziji i analgosedaciji.

Zaštitni znak ARDENT CENTRA jeste implantologija i savremeni koncepti protetike na implantima, sa posebnim zanimanjem za imedijatno opterećenje, kao i najnovijim mogućnostima koštane i mekotkivne augmentacije u skladu sa preporukama iz svetske literature. Naš implantološki tim čine iskusni lekari sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti, a što pacijenti prepoznaju i daju svoje poverenje.

Takodje, ne zanemaruju si ni druge stomatološke grane, svesni smo njihovog značaja i trudimo se da u svom svakodnevnom radu primenjujemo najviše standarde, te neprestano ulažemo u nabavku najboljih materijala na tržištu, te proširujemo spisak neophodne opreme.

Ordinacija ARDENT CENTAR se nalazi u Somboru, samo par minuta hoda udaljena od centra grada i pešačke zone, za koju, bez preterivanja možemo reći da je jedna od najlepših u Srbiji, pa po svedočenju naših lekara iz drugih gradova, celom prostoru daje dodatnu draž.

Zbog blizine granice sa Hrvatskom, te posebnim vezama sa Austrijom i Italijom, možemo se pohvaliti velikih brojem stranih pacijenata koji imaju specifične zahteve na koje se trudimo da uvek spremno odgovorimo.

ARDENT CENTAR raspisuje konkurs za DVA doktora stomatologije, a uslovi konkursa su sledeći:

 • Završene studije za DOKTORA STOMATOLOGIJE, kao i položen stručni ispit (prednost imaju SPECIJALISTI BOLESTI ZUBA I ENDODONCIJE)
 • Radno iskustvo na poslovima lečenja zuba, najmanje dve godine, što nije obavezan uslov, ali je svakako prednost
 • Poznavanje rada na računaru
 • Poznavanje barem jednog stranog jezika, poželjno engleski, italijanski ili nemački
 • Dokaz o kontinuiranoj edukaciji tokom rada, te prisutvo na kongresima i simpozijumima u zemlji i inostranstvu, što takođe nije obavezan uslov, ali jeste prednost
 • Dobar odnos prema kolegama i pacijentima koji bi se proverio kroz probni rad, ne duži od nekoliko nedelja

Takodje, ARDENT CENTAR od budućih lekara očekuje da su spremni za stalnu edukaciju, učenje i unapređivanje svojih stručnih veština.

ARDENT CENTAR budućim lekarima nudi:

 • Rad u renomiranoj stomatološkoj ordinaciji, kao značajnu referencu u profesionalnoj karijeri
 • Mogućnost kontinuirane edukacije u zemlji i inostranstvu
 • Rad sa novom opremom i savremenim tehnologijama
 • Rad sa iskusnim lekarima spremnim da podele svoje veštime i znanja
 • Puno radno vreme sa mogućnošću organizovanja smena prilagođenih potrebama lekara i ordinacije

Zaradu na nivou ordinacija u najvećim gradovima u Srbiji sa različitim modalitetima koji omogućuju stalni rast zarade u skladu sa zacrtanim ciljevima.

  Konkurs je istekao.

  Ardent Centar

  • Srbija, Sombor, Batinska 4
  • PIB: 111010919
  • Matični broj: 65130459
  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?