Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

ZU Apoteka Bela Ruža

ZU Apoteka“Bela Ruža“ je kompanija koja posluje od 2010. godine i u okviru Apoteke se nalaze ogranci u Sremskoj Mitrovici i Rumi. Ima 40 zaposlenih, veliki broj od samog početka. Može se reći da smo mlad kolektiv zahvaljujući velikom broju mladih ljudi koji su pri tom vrlo profesionalni, odgovorni i orijentisani ka timskom radu jer je to presudno u ovoj vrsti posla. Prisutna je tendencija stalnog napretka i razvoja što u odnosu prema ljudima koji dolaze u naše objekte kao kupci i korisnici farmaceutskih proizvoda, tako i prema zaposlenima i dobavljačima. Naši kupci i naši radnici su naša najjača i najpozitivnija reklama.

Zbog proširenja kapaciteta hitno nam je potreban:

Farmaceutski tehničar

Mesto zaposlenja: Ruma, Sremska Mitrovica
Broj izvršilaca: 2

Uslovi i opis posla:

  • Sa završenom srednjom školom, položenim stručnim ispitom, poznavanjem rada na računaru (Office, Word, Excel), jer se poslovanje apoteke obavlja na taj način.
  • Pošto je to vrlo odgovoran posao, neophodna je profesionalnost, odgovornost, preciznost, a iznad svega ljubaznost, zbog rada sa ljudima koji od nas očekuju pomoć u vidu saveta pri korišćenju farmaceutskih preparata.
  • Posao farmaceutskog tehničara se sastoji u radu za recepturom, trebovanju, prijemu, pregledanju zavođenju robe, održavanju poslovnog prostora a iznad svega učestvovanje u timskom radu, održavanje pozitivne radne atmosfere, negovanje međuljudskih odnosa. Zahvaljujući tome godinama imamo istu klijentelu, jer nam je potrošač uvek na prvom mestu.

ZU Apoteka“Bela Ruža“ se vrlo profesionalno i odgovorno odnosi prema svojim zaposlenima, što podrazumeva ispunjavanje svega što je postignuto dogovorom između poslodavca i zaposlenog, u skladu sa Zakonom o Radu uz mogućnost napretka ukoliko zaposleni pokaže posebne sposobnosti i interesovanja.

Moramo da napomenemo da sarađujemo sa Nacionalnom Službom Za Zapošljavanje, koja nam šalje mlade ljude na praksu radi usavršavanja i polaganja stručnog ispita. Pošto su u mogućnosti da kod nas steknu neophodna znanja, često ih apliciramo za radni odnos, a vrlo su poželjni za konkurentske firme.

Rok za konkurisanje: 18.12.2019.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca Apoteka Bela Ruža


  • SRBIJA, Srem. Mitrovica, Ratarska 17
  • PIB: 106749843
  • Matični broj: 08919780
Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.