Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

HSE Lice za bezbednost i zdravlje na radu

Elita - cop d.o.o.

Beograd, Batajnički drum br. 6a

01.12.2021.

ugovor puno radno vreme

Preduzeće „ELITA- COP“ d.o.o. osnovano je 2002. godine i vlasništvo je porodice Romić iz Zemuna u kojoj je privatno preduzetništvo dugogodišnja tradicija. Specijalizovano je za radove rušenja objekata, zemljane radove i radove niskogradnje, visokogradnju, izgradnju hala, magacina i poslovnih objekata.

U sastavu „ELITA- COP“ d.o.o. nalazi se tim menadžera, licenciranih inženjera, ekonomista i obučene radne snage svih neophodnih profila. Tim karakteriše neprestan rad na usavršavanju radnih i organizacionih sposobnosti i kapaciteta. 

Ciljevi rada i poslovanja podrazumevaju profesionalan i temeljan pristup poslu, primenu racionalnih i ekonomičnih rešenja, angažovanje profesionalnog tima ljudi i neprestano povećanje efikasnosti rada kroz prihvatanje novih izazova i stimulaciju zaposlenih. 

Firma poseduje četiri fabrike za proizvodnju betona i separaciju šljunka kao i mehanizaciju potrebnu za sve radove za koje je specijalizovana.

„ELITA- COP“ d.o.o. poseduje licencu za građenje objekata za koje odobrenje za izgradnju izdaje ministarstvo nadležno za poslove građevinarstva, odnosno autonomna pokrajina, i to:

I112G2 – licenca koja omogućava radove na saobraćajnicama, na objektima niskogradnje, na aerodromskom kompleksu

I131G2 – licenca koja omogućava radove na saobraćajnicama, na autoputevima, magistralnim i regionalnim putevima i saobraćajnim priključcima na autoputeve, magistralne i regionalne puteve.

Takođe posedujemo i sertifikate JUS ISO 9001:2008, OHSAS 18001:2007 i ISO 14001:2005 kojim se potvrđuje da se sistem upravljanja kvalitetom uspešno primenjuje u saglasnosti sa standardom za sisteme menadžmenta kvalitetom.

Građevinskoj firmi "Elita-Cop" d.o.o. potrebno: HSE Lice za bezbednost i zdravlje na radu, (Broj izvršilaca: 1).

Kvalifikacije:

- VII stepen stručne spreme tehničko tehnološkog usmerenja

- Položen stručni ispit za obavljanje poslova BiZR

- Poznavanje engleskog jezika

- Minimum jedna godina radnog iskustva na poslovima BiZR u građevinarstvu.

Opis posla:

- Svakodnevno praćenje i kontrola primenjenih mera za bezbednost i zdravlje zaposlenih na radu;

- Organizacija preventivnih i periodičnih ispitivanja uslova radne okoline;

- Organizacija preventivnih i periodičnih ispitivanja opreme za rad;

- Pripremanje zaposlenih za osposobljavanje za bezbedan rad;

- Saradnja i koordinacija sa službom medicine rada po svim pitanjima u oblasti BiZR;

- Svi drugi poslovi odgovornog lica za bezbednost i zdravlje na radu u skladu sa članom 40. Zakona o BZR.

Konkurs je istekao.

ELITA – COP“ d.o.o

Društvo za inženjering, marketing, spoljnu i unutrašnju trgovinu „ELITA – COP“ d.o.o. Beograd – Zemun je privatno preduzeće, vlasništvo porodice Romić iz Zemuna, osnovano 2002. godine. Preduzeće je tehnički, tehnološki i kadrovski opremljeno za vršenje raznih vrsta radova iz oblasti građevinarstva. Specijalizovano je za: - Rušenje i uklanjanje složenih armiranobetonskih i čeličnih konstrukcija sa reciklažom materijala, - Izvođenje objekata i radove nikogradnje (putevi, ulice, parkinzi, donji stroj…

Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?