Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

logo_35150

JAVNI POZIV
ZA NABAVKU KONSULTANTSKIH USLUGA
IZ OBLASTI UPRAVLJANJA LJUDSKIM RESURSIMA

(Ref. 2019AO52)

Konsultant iz oblasti upravljanja ljudskim resursima

Beograd

U okviru projekta „Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi – faza 2“, Savet Evrope objavljuje javni poziv za angažovanje konsultanata (fizičkih lica) iz oblasti upravljanja ljudskim resursima.

Cilj konsultantske podrške je uspešna realizacija Paketa podrške za unapređenje funkcije upravljanja ljudskim resursima u 50 pilot lokalnih samouprava.

Kako bi se osigurala uspešna realizacija paketa podrške u gradovima i opštinama u Srbiji, Projekat je u potrazi za ekspertima iz oblasti prava, upravljanja ljudskim resursima, reforme javne uprave, stručnog usavršavanja, organizacionog menadžmenta i sličnih oblasti, a posebno sa iskustvom saradnje sa državnom upravom i lokalnim samoupravama u Srbiji.

Paketi podrške su instrumenti koji doprinose standardizaciji i unapređenju funkcije upravljanja ljudskim resursima u gradovima i opštinama u Srbiji. Primenom ovog instrumenta doprinosi se jačanju funkcije upravljanja ljudskim resursima, posebno u pogledu zapošljavanja u skladu sa kompetencijama, utvrđivanja potreba za profesionalnim usavršavanjem zaposlenih, karijernog napredovanja, vrednovanja rada zaposlenih, kao i drugih elemenata neophodnih za efikasno funkcionisanje sistema upravljanja ljudskim resursima u gradovima i opštinama.

Pilotiranje je predviđeno da traje od novembra 2019. do marta 2021. godine.

Projekat zajednički finansiraju Evropska unija i Savet Evrope, a sprovodi Savet Evrope u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave i Stalnom konferencijom gradova i opština.

Rok za dostavljanje prijave je 26.08.2019. godine.

Sve informacije o uslovima javnog poziva objavljene su na internet stranici Saveta Evrope (LINK)

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca Council of Europe


  • SRBIJA, Beograd, Spanskih boraca 3
  • PIB: 103374860
  • Matični broj: 06000029
Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.