Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

logo_34325

Messer Tehnogas je deo nemačke kompanije Messer Group koja ima preko 120 godina tradicije. Na globalnom nivou imamo preko 5000 zaposlenih u 32 zemlje sveta, a na području naše zemlje i regiona smo lider u poslovanju. Imamo oko 350 zaposlenih na različitim lokacijama širom Srbije i Crne Gore.

Osnovna delatnost naše kompanije je proizvodnja i prodaja industrijskih i medicinskih gasova čiji nas kvalitet i dostupnost na tržištu čini poželjnim partnerom u poslovanju i jednim od lidera na tržištu.

www.messer.rs

www.messergroup.com 

Kontroler regionalnog kontrolinga m/ž

Lokacija: Beograd

Opis posla:

 • Obavlja poslove kontrolinga
 • Pravi analize o profitabilnosti
 • Kontinuirano prati troškove službi i dostavlja predlog ekonomskih korektivnih mera odgovornim rukovodiocima
 • Kontinuirano ekonomsko praćenje realizacije internih i eksternih projekata sa obračunom, analizom i izveštavanjem o realizaciji troškova kao i ostvarenog profita eksternih projekata odgovornim rukovodiocim
 • Podrška menadžmentu (Chief Operating Officer) Messer Grup

Opšti uslovi:

 • Diplomirani ekonomista (VSS)
 • Najmanje dve godine rada na poslovima knjigovodstva
 • Obavezno je veoma dobro poznavanje programa Access i Excel
 • Odlično poznavanje engleskog i/ili nemačkog jezika
 • Posedovanje vozačke dozvole B kategorije

Ako smatrate da ste pouzdan saradnik i volite da radite u timu uspešnih profesionalaca, biografiju na srpskom i engleskom jeziku možete da pošaljete elektronskim putem.

* Prijavljivanjem na ovaj oglas dajete svoju saglasnost da Messer Tehnogas AD Beograd Banjički put br.62 obrađuje Vaše lične podatke u svrhu procesa selekcije i zapošljavanja za radna mesta u ovoj kompaniji. Svi Vaši lični podaci tretiraće se poverljivo i obrađivati u navedenu svrhu i u meri koja je za to neophodna u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti podatka o ličnosti i neće biti dostupni trećim licima. U slučaju opoziva saglasnosti moguće je da bez podataka za čiju obradu ste povukli saglasnost, neće biti moguće da se utvrdi da li ispunjavate uslove za zapošljavanje na oglašenom/im radnom mestu/ima.

Biće kontaktirani samo kandidati koji ispunjavaju navedene uslove.

 Rok za konkurisanje: 23.09.2019.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca Messer Tehnogas


 • SRBIJA, Beograd, Banjicki put 62
 • PIB: 100002942
 • Matični broj: 07011458
Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.